MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ucieczka?!?!??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakiś czas temu powiadomiłem pewnego Pomocnika o możliwości ucieczki z mapy wieża.

Napisałem ten wątek , żeby się upewnić, że jest to wiadome (a jak nie było to już jest).
Oto parę screenów z tej ,,ucieczki,, xD:
[Obrazek: image.php?di=LMZO]
[Obrazek: image.php?di=L8SY]
I moje ulubione:
[Obrazek: image.php?di=RXI3]
Nagraj film w jaki sposób można uciec. A zostanie to naprawione.
(28-March-2016 22:20:24)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Nagraj film w jaki sposób można uciec. A zostanie to naprawione.

Uciec możne wybierając klasę architekt i z tych płytek które cię tak wyrzucają do góry jak będziesz wysoko to tworzysz pokój ochronny sam to niedawno odkryłem.
Trzeba to naprawić, ale ten błąd raczej nie ułatwia gry. Pewnie ktoś to poprawi przy jakimś ważniejszym update.
Nie wiedzialem, ze w tak dosc nie typowy sposob mozna wyjsc za teren mapy ... Raczej ten bug nie ulatwi nikomu ryzgrywki, lecz powinien zostac naprawiony.
Aktualnie wygląda to jak wygląda. (stworzyłem wyższą powłokę lecz nie dokończyłem tego, w przyszłości zrobię za to szkło styl pasujący do tego koloseum). Dziękuje za zgłoszenie! Błąd zostanie naprawiony do końca do godziny 12:00! Za wszelkie trudności przepraszam!
Przekierowanie