MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z monetami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry ja mam problem bo kupiłem 10000$ monet na Mineserwer.pl lecz nie doczytałem że nie działają one na Best RPG. I tu stawiam pytanie czy jest możliwość przeniesienia $ na Best RPG bo na innych trybach nie gram. Z góry dziękuję
Niestety, trzeba było doczytać. Na /warp info i /warp sklep masz wszystko opisane.
Nie mam możliwości usuwania usług, przenoszenia pomiędzy serwerami i zamieniania na inne.
(28-March-2016 13:33:59)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Niestety, trzeba było doczytać. Na /warp info i /warp sklep masz wszystko opisane.
Nie mam możliwości usuwania usług, przenoszenia pomiędzy serwerami i zamieniania na inne.

Ale ja kupywałem na stronie nie przez serwer i tam były wymienione serwery i tam nie doczytałem
Ale chyba wiadomo, że na RPG jest osobna ekonomia. Podobnie jak na WD czy WvP
(28-March-2016 13:39:18)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Ale chyba wiadomo, że na RPG jest osobna ekonomia. Podobnie jak na WD czy WvP

Tak ale jeżeli jest się nowym graczem to się nie wie :/

(28-March-2016 13:39:18)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Ale chyba wiadomo, że na RPG jest osobna ekonomia. Podobnie jak na WD czy WvP

Ja bym sie cieszył 10k na pvp? zabawa nie zła zgłoś to na Email Mineserwer@Zarabiam.com
Nie ma takiej możliwości, na RPG jest oddzielny VIP i MONETY.
Czyli jak dla mnie 12zł poszło się jeb*ć ??
Przed zakupem wypadałoby zapoznać się, czego dotyczy zakup.
Odpowiedz uzyskałeś wcześniej.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie