MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jest wkurzające to że patrze niszczą nam kamien podchodzimy do kamienia nikogo nie ma ale nadal się niszczy a tu nie wiem jak zrobili za kamieniem byli nad przepaścią i przez kamien niszczyli nie wiem jak to zrobili wtedy nie mozna się bronic jedynie stanąć za kamieniem ale jak kamien jest do ściany ?
To cheater niszczy przez blok nagraj go i zgłoś. Albo podaj nick na pw przyjrzę mu się.
Na mapie karaiby jest bug ,że z dachu można niszczyć kamień miałem taki przypadek

Daj Diaxa To Nic Nie Kosztuje !!!
Nagraj film to na pewno to naprawią Wink
Z dachu to raczej nie bug chyba że udowodnisz
@up to nwm może był to cheater a może bug postaram się z kolegami to jakoś sprawdzić Wink
TO NIE JEST BUG

Po prostu ta osoba ma cheaty dokładniej chyba "flyght" to jest w huzuni
polega to na tym że lata i przenika przez bloki tak jak na gamemode 3 chodzi o spektrator mod
(28-March-2016 20:22:02)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]TO NIE JEST BUG

Po prostu ta osoba ma cheaty dokładniej chyba "flyght" to jest w huzuni
polega to na tym że lata i przenika przez bloki tak jak na gamemode 3 chodzi o spektrator mod
Mi się wydaje że on ma niewidke i bije kamien wtedy go nie widać i może se go niszczyć ,a wy mówicie że on ma jakieś ''Cheaty''
Po zniszczeniu bloku niewidka przestaje działać. Wczoraj osobiście banowalem 2 kolesi co drewnianymi kilofami niszczyli szybkiej niż złotym wyd4.
Te nowe cheaty są naprawde za silne jak na cheaty Sad
Przekierowanie