MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Re: Rekrutacja na policjanta [marzec 2016]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick na serwerze:meileo
Zainteresowania:Informatyka oraz sport
Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze:Dokładnie nie pamiętam ale najpierw grałem na Minecraftowo potem na MineFox a teraz więcej czasu spedzam na MineSerwer
Który tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Policjanta?:NAjczęściej Rpg ale nieraz wchodziłbym na wd oraz PVP
Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu:RPG
Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:w Tygodniu 2-3 godzinki a w wekeend z 5 godzin z małymi przerwami (:
Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności MineSerwer.pl?:Wydałem dużo pieniędzy na twoje tryby[to nie istotne wiem] oraz znalazłem kilka bugów oraz dużo pomagam graczą

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: jest to moje marzenie, banowanie tych cheaterów oraz pilnowanie zasad regulaminu
Shy
========================================================Znajdziesz mnia na : MineSerwer.pl, Minecraftowo.pl, MineFox.pl
Nowi policjanci już zostali wybrani, czekaj na kolejną rekrutacje.
(27-March-2016 18:04:53)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Nowi policjanci już zostali wybrani, czekaj na kolejną rekrutacje.

SERIO )))::: czyli moje marzenie się narazie nie spełni szkoda
(27-March-2016 18:07:38)meileo napisał(a): [ -> ]
(27-March-2016 18:04:53)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Nowi policjanci już zostali wybrani, czekaj na kolejną rekrutacje.

SERIO )))::: czyli moje marzenie się narazie nie spełni szkoda

Radził bym trochę poszperać na forum i dowiedzieć się co się dzieje w około.
A dopiero potem pisać wątek.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie