MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na gracza: lubieplacki_pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick oskarżonego: lubieplacki_pl
Nick oskarżyciela: Dawid2905
Powód: Niszczenie zbudowanej przeze mnie bazy do strzelania z niej w potwory
Dowody: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/?pm=4JTP
Skarga troche z dupy ponieważ znajdzie sie taki noobek który np kopie kobla z świątyni i jeżeli sie mu pisze zeby tak nie robił i rzuci mu sie stak kobla i dalej tak robił to trzea wytrzymać , a nie np spamić co ty kutwa robisz i tak po 20 bo byłem raz światkiem podobnej sytucji to trzea wytrzymać Tylko to niszczenia bazy na ubijanie potworów z łuku to troche dziwne bo jak zniszczy poleć gdzie indziej i tam zbuduj a ty dowody nic nie udowadniają ze gość sobie na wieżycce stoi i tyle
Na screenie widać kucającego gracza.
Nie widać natomiast, aby coś niszczył, chociaż ten kilof w łapce... Big Grin

Poza tym, uważam że graczami na tym trybie włada czysta złośliwość...
"Zakaz niszczenia baz innych graczy" no sama nie wiem czy to ma sens. Uważam że takie złośliwe zachowania powinny być karane tempbanem. Nie potrzebujemy tutaj graczy utrudniających rozgrywkę...

Wracając do skargi - nie widzę żadnych konkretnych dowodów na zachowanie tego gracza... jedynie ten screen który nic nie wnosi.

RADA NA PRZYSZŁOŚĆ: Walnij screena, kiedy będzie coś niszczył - screen będzie bardziej wiarygodny ;D
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie