MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] RoyalCraft, pieniądze itd.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jakies 2 miesiące temu było głosno na RC o zabraniu pieniędzy za sprzedawanie dyń na SkyBlocku dla osób ktore to robiły ale czemu dla mnie?? ja osobiscie dyń nie sprzedawałem. Miałem pieniądze ze sprzedawania itemów na pvp. Farmę dyń miałem owszem ale była ona na tyle biedna ze przez rok bym uzbierał 50k. Pamiętam ten dzień jak dzis na serwer wszedl Banan i nagle zauważyłem ze nie mam pieniędzy a zaczeło sie od wątka mojego kolegi z klasy. pisał ten wątek gdy gadał zemna na skype bo sam go do tego namówiłem bo te dynie to była przesada ale skończyło sie na tym ze sam oberwałem za cos na co sam wpadłem i chciałem zeby sie zmieniło. po raz nie wiem juz ktory pisze ze ja pieniądze miałem z zabijania ludzi i sprzedawania itemow z pvp i nie wiem czemu zabrano mi pieniądze. LIcze o szybką odpowiedz banana lub kalisa. Pozdrawiam
i zabrano pieniądze dla osob ktore farme dyn miały ogromna i sbierały po 200k dziennie a ja zbierałem tam pieniadze tylko wtedy gry brakowało mi na cos z 5 k bo było to szybsze zbieranie pieniedzy niz kopalnia na survival ale NIE ZBIERAŁEM TAM PIENIĘDZY!!! poniewaz z pvp miałem wszystko i miałem 700k z itemow
Aha, a po co robisz dwa takie same wątki, nie można odświeżyć po prostu ?
Już tłumaczyłem tobie ale widocznie nie zrozumiałeś to powtórzę jeszcze raz przez sprzedawców dyni mogła siąść cała ekonomia serwera survival i innych współączonych trybów był też gracz rozdający kasę której nawet nie powinno być w obiegu a to że miałeś 1 tpoke kasy i ile się nie mylę 3/4 miliony/ardy kasy to już twoja była wina od kogo ją btałeś.
już pomijam twój reflex - skumałeś się po 2 miesiącach od sytuacji? NAJS!
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie