Nasz pomocnik Best RPG - Vark. Z okazji takiej, że podejrzewał jednego z graczy o czitowanie kazał pobrać mu program (nieznany przez gracza), z którego mógłby sobie sprawdzać dane osobiste zawarte na komputerze tego gracza. Gracz ten nie chciał tego pobrać bo bał się o swoje dane zawarte na komputerze i nie pobrał. Otrzymał z tej okzaji Bana(perma). Chciałbym, aby SzybkiBanan rozmyślił czy ten pomocnik jest pomocnikiem na wysokości takiego serwera... Prosiłbym o UnBana dla tego gracza.
(26-March-2016 17:44:21)SAGAN napisał(a): [ -> ]Nasz pomocnik Best RPG - Vark. Z okazji takiej, że podejrzewał jednego z graczy o czitowanie kazał pobrać mu program (nieznany przez gracza), z którego mógłby sobie sprawdzać dane osobiste zawarte na komputerze tego gracza. Gracz ten nie chciał tego pobrać bo bał się o swoje dane zawarte na komputerze i nie pobrał. Otrzymał z tej okzaji Bana(perma). Chciałbym, aby SzybkiBanan rozmyślił czy ten pomocnik jest pomocnikiem na wysokości takiego serwera... Prosiłbym o UnBana dla tego gracza.
A za brak wpolpracy z administracją nie ma bana?

Jeżeli kogoś sprawdzał, to ma prawo dać takiemu graczowi perma.
Chwila, chwila, chwila. Ja osobiście teamvievera nie lubię, więc na początek go zaprosiłem na skype, a on mi napisał, że nie ma. To ostatecznością dla mnie było go zabranie na skype. Ja osobiście uważam, że nie miał powodu, by mi nie ufać, by myśleć, że ja będę mu zaglądał do niepotrzebnych "plików". Dla mnie jego zachowanie było oznaką tchórzostwa i tego, że nie potrafił przyjąć na klatę odpowiedzialności za wspomagacze. Swój brak ufności w administracji, a w konsekwencji brak współpracy z administracją przy podejrzeniach wspomagaczy było równoznaczne z banem. Poza tym, twój kolega sam stwierdził, że on nie uruchomi i że mogę mu dawać bana
Myślę, iż taka odpowiedź wystarczy.
Poza tym, co to tutaj robi?
Brak wzoru, zły dział.
Vark mnie kiedyś sprawdzał i sprawdzał tylko pliki z mc i kosz
Grzesiek u mnie tak samo. Vark jest dobrym pomocnikiem, sprawdza sprawnie, jeżeli czegoś nie wiesz pomaga.
Vark jest dobrym pomocnikiem
Vark być dobry tak tak dobry bardzo dobry

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.