MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Wojownicy Dusz][Poprawki]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, dziś chciałbym przedstawić wam poprawki, które powinny zostać wykonane, a mianowicie:

Poprawka 1. ) - Gdy wchodzę, na WD widzę, że w jednym Teamie jest 10 osób, a w pozostałych 0. Proszę, aby zostało wprowadzony limit jaki jest na MineSerwer

Poprawka 2.) - Na WD nie ma topki 15 najlepszych graczy, a na MS jest. Proszę, aby została dodana, chodzi o topke kto najwięcej zabija.

Poprawka 3.) Ten Anty-Cheat nie banuje cheaterów tylko ich wykrywa. Proszę o szybką naprawę tego.

Myślę, że poprawki zostaną wprowadzone na MineCraftowo WD.
(24-March-2016 21:37:31)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Cześć, dziś chciałbym przedstawić wam poprawki, które powinny zostać wykonane, a mianowicie:

Poprawka 1. ) - Gdy wchodzę, na WD widzę, że w jednym Teamie jest 10 osób, a w pozostałych 0. Proszę, aby zostało wprowadzony limit jaki jest na MineSerwer.

Poprawka 2.) - Jak pewnie wiecie chodzi o przedmioty jednorazowe pod komendą /Przedmioty . Chciałbym, aby przedmioty te kosztowały 500$, a nie 1000$. Tak samo jak jest na MineSerwer.

Myślę, że poprawki zostaną wprowadzone na MineCraftowo WD.

1) Na MineCraftowo jest dużo do poprawienia na WD, ale to już jest przesada. Np. Taki Kalis dochodzi do red i spam do red "bo Kalis jest". Wystarczy, że 2 osoby z topki dojdą do innej drużyny i po Kalisie, ale potem płacz, że przegraliśmy "bo kalis był".

2) Na MC gra mniej ludzi niż na MineSerwer, więc raczej nie zostanie to zmienione. No dobra, chociaż do 800$ przydało by się Wink
3) Na mineserwer jest topka 20 najlepszych graczy, a nie bierze się pod uwagę killi, tylko ratio.
Up: Napisałem najistotniejsze poprawki.
@Edit: Dodałem jeszcze jedną poprawkę.
1) Prawdopodobnie jest to bug Banan mówił że zajmie się tym jak będzie mieć czas.
2) To nie zostanie zmienione. Przedmioty na MC i RC są droższe bo gra mniej graczy na tych trybach.
3) Co do tego nie wiem, nie słyszałem o tym by to było/ miałoby być zrobione.
Dodacie mapy Karaiby orkowadolina i usunięcie wieś
Dodałem kolejna poprawkę. Spongegol dzięki, że przypomniałeś mi o jeszcze jednej istotnej sprawie.
Cytat:Poprawka 1. ) - Gdy wchodzę, na WD widzę, że w jednym Teamie jest 10 osób, a w pozostałych 0. Proszę, aby zostało wprowadzony limit jaki jest na MineSerwer.

Poprawka 2.) - Jak pewnie wiecie chodzi o przedmioty jednorazowe pod komendą /Przedmioty . Chciałbym, aby przedmioty te kosztowały 500$, a nie 1000$. Tak samo jak jest na MineSerwer.

Poprawka 3.) - Na WD nie ma topki 15 najlepszych graczy, a na MS jest. Proszę, aby została dodana, chodzi o topke kto najwięcej zabija.

Poprawka 4.) Proszę o dodanie map: Karaiby i OrkowaDolina oraz usunięcie mapy wieś, bo mapa ma błąd z teamem blue.

Poprawka 5.) Ten Anty-Cheat nie banuje cheaterów tylko ich wykrywa. Proszę o szybką naprawę tego.

1. Miało być to zrobione ale nie jest nadal.
2. To jak juz pisałem nie będzie zmieniane, usuń ten punkt.
3. Wątpię aby to powstało, no ale niech zostanie może Admin się tym zajmie jak będzie miec czas.
4. To jest już zrobione dodano te mapy, usuń ten punkt.
5. Na to to ja też czekam i nie wiem czy się doczekam. Zgłaszałem to już Bananowi powiedział ze się temu przyglądnie.
UP: Usuwam punkt 2 i 4
Fajnie, że zebrałeś wszystko w jedną całość Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie