GdzieŚ o 23:20 tepałem się do graczy na creative 3 albo 2 ... i nagle ktos mnie zaczoł wyzywać... powiedziałem bratu żeby też ją wyzywał ale potem serwer stawił się na tym graczem... Wyszedł z serwer i powiedział że jak jutro ( dziŚ ) będe grał mam zgłosić.. nie zrobił ss ... co mam zrobić? prosze o odpowiedź :_)
Gracz: xXxNatixXx czy jakos tak...
SS:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=B4Q8
Po się nimi przejmujesz. Oni ci nic nie zrobią.
Mogłeś zrobić ss jak wyzywali to by bana dostali.
Tak? a wiesz jak wyzywał? potem 10 gracz na mnie... fajnie co nie?
1 z 40 jakich ten gracz napisał:
Twoja stara robi ci loda pod biurkiem
Najwyraźniej na serwerze Cie nie lubią ;-;
Następnym razem zrób ss i napisz skarge to dostaną ban wszyscy i po kłopocie.
Następnym razem? jak czasami mam cheaty włączone ( WURST ) nie banujcie... bo on ma FastPlace i FastBreak ... i chce zbudować coŚ na działce.. zaczołem i budowałem.. miałem gdzieŚ że oni mi piszą ale ja czeła mnie wyzywać na nati i się wkurzyłem... A że miałem wczoraj włączony WURST to nie chciałem robić SS bo by mnie pewnie zbanowali... i tak zbanujecie więc po co to ja pisze? ....
Myśliwy stał się ofiarą.
Za przyznanie się do cheatów to sam zaraz bana możesz dostać.
Ok to daj bana.... Ale zbanujcie też te szm... znaczy graczy za to że wyzywają... a bana za cheaty mam gdzieŚ... nawet nicku nie znacie.. już mi się na Prawdziwy włamali i haxów używali... a hasło miało 14 cyfr... więc nawet jak mam 2 konto to mam gdzieŚ że bana dostane

(24-March-2016 15:34:11)Wikto20959 napisał(a): [ -> ]Ok to daj bana.... Ale zbanujcie też te szm... znaczy graczy za to że wyzywają... a bana za cheaty mam gdzieŚ... nawet nicku nie znacie.. już mi się na Prawdziwy włamali i haxów używali... a hasło miało 14 cyfr... więc nawet jak mam 2 konto to mam gdzieŚ że bana dostane 
Po pierwsze kolega bana to dostniesz nie ode mnie tylko od pomocników z mineserwer
Po drugie jak uważasz że taki cwany jesteś to banik na forum dla ciebie bedzie i nie zgłosisz tych twoich ,,prześladowców,, Zresztą oni i tak bana nie dostana bo nawet dowodów nie masz.
Mam ss zrobiłem przed chwilą jak znów wyzywa
tylko gdzie to wrzucić?