MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Topka WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zauważyłem że na WD jest dziwna topka. Otóż to że gdy patrze na topkę gdzie szczurss ma 1 miejsce i Paru innych co mają bany ,ale gdy patrze na topke żółto-niebieską widze prawdziwą topke gdzie Malybejlu ma 1 miejsce i 2 kejmil ja chyba 7 .Można by ten bug naprawić ?
Ogólnie proponował bym reset topki bo większość ludzi z topki ma bany za aure np malybejlu jest pierwszy ma 10k kili. Ostatnio dostał bana proponował bym aby staty ukaranych były czyszczone.
(24-March-2016 15:10:01)MrRayqq napisał(a): [ -> ]http://mineserwer.pl/Temat-Topka-%C5%BCyje-jak-chce

Nie wiesz o co mi chodzi. To idź na WD MineSerwer.pl i zobacz sam, a nie wypisujesz bzdury z 2015 r.?

(24-March-2016 16:18:25)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Ogólnie proponował bym reset topki bo większość ludzi z topki ma bany za aure np malybejlu jest pierwszy ma 10k kili. Ostatnio dostał bana proponował bym aby staty ukaranych były czyszczone.

Grzesiek nie dawno był reset topki więc na razie on jest jeszcze nie potrzebny moim zdaniem.
gizmog Grzesiowi chodzi aby staty osób, które dostały bana na perma (tylko za wspomagacze, nie np. za reklame, czy obrazę) były resetowane, a nie aura z banem blokuje topke
Pierwszy raz się zgadzam z PROSem jak ostatnio sobie patrzyłem na topkę to tylko sb wyliczalem kutry ma bana
Grzesiek ile juz bylo takich tematow i bylo na nie
Na stara topke bym byl 9 chyba xd

Mialem juz to zglaszac.Na lobby wd jest 3 stare topki i 1 prawdziwa
Same problemy z tą topkom nie wiem czy niezostanie usunięta , bo wszyscy się na nią skarżą.
Prawdziwa topa jest między niebieska a żółta wieża.
Stron: 1 2
Przekierowanie