MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Skarga na AsaasinCreed!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prosze o zbanowanie gracza AsaasinCreed!! Za oszustwo przy handlu powiedział że da mi łuk moc 5 nizniszczalność 3 plomień 2 ZA 5tyś.
Dałem mu pierwszy 5tyś a on mi dam łuk moc 1 tylko moc 1.

Tu dowody [attachment=248] [attachment=249] [attachment=250]

Proszę go zbanować niech się nauczą że nie można oszukiwać!

Z góry dziekuje!!! Smile

(13-December-2014 12:58:22)Asoman napisał(a): [ -> ]Prosze o zbanowanie gracza AsaasinCreed!! Za oszustwo przy handlu powiedział że da mi łuk moc 5 nizniszczalność 3 plomień 2 ZA 5tyś.
Dałem mu pierwszy 5tyś a on mi dam łuk moc 1 tylko moc 1.

Tu dowody

Proszę go zbanować niech się nauczą że nie można oszukiwać!

Z góry dziekuje!!! Smile
DAŁEM MU 3K bo tyle chciał potem !!!!
Wiesz co Asoman jesteś śmieszny. Nie dość że masz demo i boskie bronie oraz amulety to tworzysz sprawe na temat jakiegoś łuku ? Nie wiem jak ty , ale ja na taki temat bym sprawy nie robił choć w sumie to nie moja sprawa Big Grin ale jakieś rozwiązanie raczej Kalis znajdzie Smile
(14-December-2014 10:46:18)saibot222 napisał(a): [ -> ]Wiesz co Asoman jesteś śmieszny. Nie dość że masz demo i boskie bronie oraz amulety to tworzysz sprawe na temat jakiegoś łuku ? Nie wiem jak ty , ale ja na taki temat bym sprawy nie robił choć w sumie to nie moja sprawa Big Grin ale jakieś rozwiązanie raczej Kalis znajdzie Smile
Oszukał go oszukał ten assasnin creed to powinien być ugarany łuk za 5k może zobie kupić kawałek derta za 100k to nie twoja sprawa oszukał oszukał gracz powinien zostać uarany a boskie bronie , demo itd mo bo na to uczciwie zapracował np na sg
Gracz zostanie ukarany w godzinach popołudniowych, teraz nie mam dostępu do konsol
(14-December-2014 11:27:54)KalisPro napisał(a): [ -> ]Gracz zostanie ukarany w godzinach popołudniowych, teraz nie mam dostępu do konsol

DZIEKI
Gracz został ukarany, został zbanowany permanentnie na serwerze MineSerwer.pl

[Obrazek: minecraftstyle_banned.png]
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie