MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie moge otworzyc skrzyni dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tak jak w temacie nie mogę otworzyć skrzyni dusz już od dłuższego czasu na serwerze minefox a na innych serwerach otwiera się normalnie
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=N8V7
Nick z gry?
(24-March-2016 11:09:13)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Nick z gry?
Manius
Mam nadzieję że bana nie dostanę bo nic złego nie robię
Także mam taki błąd ale tylko na WD 1. Na WD 2 mogę otwierać skrzynię. Pogodziłem się z tym Wink
Ehh ile ja razy to mówiłam...
Jak zaczniesz otwierać skrzynie i logniesz podczas otwierania to się właśnie coś takiego dzieję.
@up
przykładowo mógł być reset gry a gracz akurat wtedy otworzył skrzynie. W takim momencie gracz nie ma wpływu na bug.
Ja też nie mogę otwierać skrzynki ,a banana napisał że to naprawił . Od tego momentu dalej jej nie mogę używać.
gizmog mam to samo i na dodatek też na wd 2 mogę, a na wd 1 nie, na wd2 mogę bo kiedyś miałem laga i kierując w zwykłą skrzynie otworzylem skrzynie dusz i all itemki które dało się wygrać razem z szybą XD przyniosły się właśnie do skrzyni normalnej od tamtej pory na wd 1 też tak prubuje, ale tylko raz przez przypadek na ws 2 mi się udało
To ja jestem naprawdę nie wiem jaki jestem Sad Ja tylko nie mogę otwierać na WD1/2 Sad
Naprawiłem, juz nie bedzie tego problemu.
Stron: 1 2
Przekierowanie