MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [zbugowany]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dostałem Anielski miecz Od Tux i on ma Enchanty takie: Ostrość 12
Pogromca Nieumarłych 7 i Niezniscalność 10 a prawdziwy miecz
ktory też nazywa się Anielski miecz można kupić i można go kupić u handlarza na warp targ ma enchanty takie: Ostrość 11
Pogromca Nieumrałych 1 i Niezniscalność 10

Porowniajcie enchanty
Zbugowany miecz to:

Ostrość 12,Pogromca Nieumarłych 7 i Niezniscalność 10

A ten prawdziwy miecz ktory można kupić u handlarza to:

Ostrość 11,Pogromca Nieumarłych 1 i Niezniscalność 10

Jak coś noto ja mam ustawione W języku Polskim to jest moj jedyny miecz

Jak mi go zabierzecie noto dajcie jakiś inny miecz może ten sam czyli Anielski miecz
tylko ze ten Ostrośc 11, Pogromca Nieumarłych 1 i Niezniscalność 10
Opisz dokładnie o co chodzi, bo po tym co napisałeś nie wiadomo o co chodzi. Administracja nie wręcza żadnych nagród nie wiadomo za nic.
nie mam pojęcia co ty chłopie chcesz, złóż zdanie w języku polskim...
Może teraz takie być wiem wiem bez kropek Smile
Uwaga, jestem tłumaczem Big Grin
Gracz dostał żelazny miecz ostrość 12, pogromca nieumarłych 7 i niezniszczalność 10
Na targu ten miecz ma ostrość 12, pogromca nieumarłych 1 i niezniszczalność 10

Czyli ma miecz sprzed zmiany enchantów i nie chce mieć z tego powodu kłopotów Wink
Przynajmniej ja to tak rozumiem.

Jezeli kupiłeś/dostałeś ten miecz sprzed zmiany enchantów, to nikt Ci tego nie zabierze. Nagrody również nie dostaniesz. Nawet bym się cieszył, że mam miecz sprzed zmiany Wink
Nie ja go dostąłem 23.03.2016 rok

Od typka O nicku Tux

a i jestem teraz ofline

ja go nie dostałem przed zmiany enchantow tylko 23.03.2016 rok jak coś noto jestem teraz na serverze

MineServer.pl jak chcecie sprawdzcie ten miecz

ej sr ja go dostałem nie 23.03.2016 rok tylko 23.03.2014 rok Smile weście mnie nie banujcie mam vipa Smile
O jezu ale może ten koleś go dostał sprzed zmiany enchantów i dał tobie tyle na temat
Piotrovsky wejdz na server Smile na rpg Mineserver.pl mam vipa i mam nick MotorPL
Nie ma potrzeby wchodzić na serwer. Jest sporo osób, które mają ten miecz sprzed zmiany enchantów.
Widziałem ten miecz od TUXa jakiś czas temu na /oferty.
tak ja go dostałem sprzed zmiany enchantow Smile

piotrovsky prosze wejdz na server Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie