MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [BlackRedWhite]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick oskarżonego:BlackRedWhite
Nick oskarżyciela:wikusia666
Powód skargi:Obrażanie gracza Vadact
Opis sytuacji/Zdjęcia/Film:

[Obrazek: image.php?dm=YLA4]
Eee wiki jeden dostał wiki bana bo wyzywał cie od ............ (PRZEMILCZMY TO) a typu parówka to nic takiego wielkiego a jak by Vadacet to widział to raczej by nie zgłosił bo mnie nie raz wyzywają np kuba42 to daun debil cwel itd a jak już ktoś tak robi to pisze /ignore nick a jakby mnie ktoś np wyzywał od chujów albo administracje to bym zgłosił a jak dałaś 1 skargę i zbanowali gościa to była słuszna skarga a jak ktoś na czacie napisze np kur** to jest norma nawet sky (ALE BARDZO MAŁO JA WIDZIAŁEM TYLKO 1 RAZ ) na czacie używa wulgaryzmów bo żebrali od niego kasy a jak by ktoś cb okradł albo zabił gdy byś miała np 64 koxy na survie (ja tak miałem ;-; ) to mogą kogoś nerwy ponieść ale bez przesady a 4 wątki w 2 dni gdzie ktoś np napisał debil to jest trochę niesłuszne
TAKIE MOJE ZDANIE
A ja nigdy nie widziałem żeby Sky przeklinał...
Ja 1 raz XDD ale mu spamili
Sky daj kasę
Sky daj kasę
Sky daj kasę
...

To byś się nie wkurzył ?
(13-December-2014 12:47:47)kuba42 napisał(a): [ -> ]Ja 1 raz XDD ale mu spamili
Sky daj kasę
Sky daj kasę
Sky daj kasę
...

To byś się nie wkurzył ?

Rzadko używam wulgaryzmów ale ten spam wnerwia. Wbijam na tryb w vs p i już spam sky dasz kasę, plissss, Proszę pożyczysz 8 k itp, potrafią tak spamować przez cało grę Tongue
(13-December-2014 13:10:48)skylifev napisał(a): [ -> ]
(13-December-2014 12:47:47)kuba42 napisał(a): [ -> ]Ja 1 raz XDD ale mu spamili
Sky daj kasę
Sky daj kasę
Sky daj kasę
...

To byś się nie wkurzył ?

Rzadko używam wulgaryzmów ale ten spam wnerwia. Wbijam na tryb w vs p i już spam sky dasz kasę, plissss, Proszę pożyczysz 8 k itp, potrafią tak spamować przez cało grę Tongue
No właśnie spamią jak nwm co a ty jesteś w1 w topce i wiesz ...
A zgodzę się bardzo rzadko używa ja tez ale jak tu się nie wkurzyć ?
Boi się wyzywać prosto w oczy tylko jak wyjdę to są nawały jego wulgaryzmów Tongue
Wiecie co ja bym nie nazwał tego obrazą.

Sprawa wg mnie jest do zamknięcia
1. "Parówa" nie jest obrazą
2. Sky jeżeli ktoś Ci tak spamuje a np. ja jestem na serwerze czy na takim trybie to mi napisz... albo mi na PW na forum napisz.
3. Też nie zauważyłam, aby Sky przeklinał.
4. "Boi się wyzywać prosto w oczy tylko jak wyjdę to są nawały jego wulgaryzmów" masz dowody? :>
Creepcia jak ma ci dac dowody jak go nie bylo w tym czasie na serwerze.
Stron: 1 2
Przekierowanie