Witam, na MineFox, trybie WD jest maly problem, mianowicie uzbrojenie i narzedzia powinno sie dostawac co runde, a nie co 60 minut, prosze o naprawe tego bugu. Z gory dzieki 
(22-March-2016 20:41:19)Grojczan napisał(a): [ -> ]Witam, na MineFox, trybie WD jest maly problem, mianowicie uzbrojenie i narzedzia powinno sie dostawac co runde, a nie co 60 minut, prosze o naprawe tego bugu. Z gory dzieki 
Na MineSerwerze posiadałem VIPA i musiałem przywoływać itki vipa, a od razu ich nie miałem. To było gdzieś 2 tyg. Temu. Na MF chyba tak samo powinno być :v To nie jest bug... Itemy boskie można dostawać co runde i nie przywoływać, ale nie z EQ vipa.
Tak to wyjaśniłeś, że nic nie zrozumiałem. Powiem tak: Rozpoczynasz nowa grę, przywołujesz uzbrojenie i Narzędzia, mijają rundy, któraś drużyna wygrywa, restart, wbijasz na nową grę WD i powinieneś mieć dostęp po raz kolejny do uzbrojenia i narzędź, ale nie masz, bo musisz czekać, a tak nie powinno być :/
Daje co runde lub co 60 min
Na MineFox nigdy na wd przedmiotow vip sie nie dostawalo odrazu przy dojściu do gry , było je trzeba przywolac komenda
P.s chyba nigdzie sie nie dostaje odrazu na wd itemow dla vipa
Mi pasuje co 60min niekture gry trwają po 2/3 godz
Nikt nie zrozumiał wątku.... Jemu chodzi o to że wbija do gry, przywołuje itemy i gra trwa 5 min a w następnej musi czekać jeszcze 55min.
Banan, zajrzysz tutaj? :/
Na MF kiedyś też tak miałem Grojczan wbiłem runda trwała z 30 min następnie kolejna runda i jeszcze 30 min musiałem czekać.To łatwo zrozumieć.