Witam 
Może to być błąd ale niekoniecznie ;d otóż na Mapie Orkowa Dolina, jesteśmy w stanie stworzyć Withera, potrafi on wyrządzić wiele szkód ;d Ja postarałem się go tylko zabić
Niee chce wiedzieć co sie stanie jeśli wyrespimy takiego Withera w Bazie jakiegoś teamu.... Możę nawet zniszczyć bloki...
*
*
*
*
![[Obrazek: image.php?dm=ZS5L]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?dm=ZS5L)
o.0
STRAŻ BANANOWA WZYWANA!
Trzeba koniecznie naprawić!!!
Jak ty to zrobiłeś?! Skąd wziąłeś głowy i piasek dusz?!
Na mapie jest piasek dusz i głowy a nie widziałem że można sobie Wihera zrobić LOL.
jak wy tam do cholerki withera zrobiliście?
Ludzie, podstawy gry... Trzy czaszki mrocznego, cztery piaski i wither gotowy

Szczerze jak to nie jest błąd to fajnie bo ciekawa była by walka drużyn + wither
Chyba można zrobić kilka takich witherów z tego co mi się kojarzy, bo mapa jest identyczna w 4 częściach, więc każda drużyna miała by swojego naczelnego niszczyciela dusz ;-;
Jaaaa
Kiedyś też chciałam withera zrobić, ale nie znalazłam tych głów, było to na królestwo.
Ale w sumie ciekawe czy za to jest ban, niezbyt wiem pod jakie wykroczenie to podchodzi...
Wystarczy ustawić flage dzięki której wither nie wyrządzi szkód (nie licząc damage na graczy) i nie blokować możliwości spawnowania go, ponieważ gra się ciekawsza zrobi