MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Strata Kasy ?!?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dostałem bana za klub ,,GO GO'' i dostałem bana i mam się odkupić.
Oto niektóre moje uwagi :

1.Nie wiem ile kosztuje Odbanowanie

2.Ban za klub GO GO - Śmieszne ...

3.Powinna być szansa (Ostrzeżenie) w sensie czas do kiedy mam zniszczyć klub.

Dowód:

Proszę wpisz nick jak byś chciał grać na tym koncie i se sprawdź -_-

Nick: damiDeBest
1. http://mineserwer.pl/Temat-Szybki-UNBAN-...na-Zajrzyj
2. http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
3. A kto będzie się bawił w szanse, szczególnie że na forum był poruszany temat takich treści?
W regulaminie co zabraniane jest na serwerze NIC NIE MA . Zajrzyj sobie.
UP: Trochę szacunku do Piotrovskiego czyli P+. W regulaminie możliwe, że tego nie ma. Ale temat został już wielokrotnie poruszany. Każdy uznał, że z klub go go, jest Ban permanetny (czyli na zawsze) .
Daj dowód ,że został poruszony Big Grin
Nie wiem czego oczekujesz, ma być wyraźnie napisane że nie można burdeli robić?
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.

Treści wulgarne, wystarczy.
Za naukę się weź, a nie w grze zabawiasz się w rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia.
Oh mam pojęcie i ty nie wiesz jakie! Uczę się dobrze a wsumie poco ci to wiedzieć ??
Wulgaryzm = nie zboczeństwo ....
damiDeBest ostrzegałem siebie na nicku zotoloo że jest to zakazane i że masz usunąć działkę mówiłem to chyba 3 razy i postanowiłem że zrobię na siebie skargę ban jak najbardziej słuszny
Jak to mówił MrDemonik, więcej szacunku do Piotrovskiego. Jest to członek administracji, a co do wątku, jest beznadziejny, wyraźnie jest napisane, żeby nie budawać burdeli itp. Ban słuszny, proszę o zamknięcie wątku i przeniesienie do kosza, moim zdaniem sprawa rozwiązana.
Stron: 1 2
Przekierowanie