Mam propozycję aby zwiększyć liczbę punktów wojownikom za wygraną.Za wygraną wojownicy dostają 5 punktów aktualnie a chciałbym to zwiększyć ponieważ rzadko wojownicy wygrywają i nagroda powinna być troszeczkę większa czyli np. 10 punktów.WYGRAĆ JEST TRUDNO I WEDŁUG MNIE NAGRODA POWINNA BYĆ WIĘKSZA.
Tak trudno wygrać 2 gry? Chciałbyś sprawdzić jak szybko się zarabia? Tak w ogóle to po co są te punkty? Tak koniecznie już teraz? Najpierw pomyśl, potem zrób. Jeżeli punkty nie są ci potrzebne, to po co chcesz powiększać ich liczbę za wygraną? A z tego co widzę i słyszę ostatnio, to Wojownicy coraz częściej wygrywają niż potwory.
Według mnie wątek nie ma totalnie sensu i nadaje się do zamknięcia i zadaj sobie pytanie po co
(23-March-2016 06:51:09)MokrySucha napisał(a): [ -> ]To zamknij wątek
Wiesz, że Howster o tym nie decyduje tylko mówi, że wątek jest bez sensu? Do kosza nadaje się tylko.
Tak jak Lord napisał ja nie mam żadnego wpływu na zamykanie wątków. Ja pisze prośbę o zamknięcie wątku i zawsze podaje jakiś konkretny powód np. w wątku zostało już wszystko wyjaśnione do zamknięcia lub wątek jest totalnie bez sensu . Po prostu myślę że nie opłaca się tego dalej ciągnąć
Lordzie - punkty sa to darmowe kile. Zgadzam sie ze powinno sie dostawac 10 punktow za wygrana. Ps: lord jesli siedzisz 100 kratek od swiatyni to sie nie dziwj ze jest ci tak latwo wygrac -_- Idz raz na klepe i zobaczymy czy jest latwo wygrac. PS: zeby nie bylo watow jestem TheFallenSamurai i mam 207 lvl
Do zmkniecia!
@up skoro masz taki wysoki lvl to poco ci te niby 10 killi na tym poziomie masz na pewno jakieś itemy boskie więc jak wpadniesz w szał bitewny z 10 killi zrobi sie 30 więc wdg mnie niech zostanie jak jest.
Pozdrawiam AfkaMod
Uwazam ze te 10 kili na runde to zawsze cos wiec wiesz
Do zamkniecia!
Te 10 kili co runde zawsze xos 10 rund a gram dziennie z 20 to zawsze 1 lvl up wiecej
Za wygraną rundę powinny być dodatkowe zabicia lub trochę kasy. Nie ma sensu by gracze otrzymywali punkty, których nie mogą wykorzystać.