MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga na prototype
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
serwer- Op survival
skarga na - prototype
Powód: hacki typu: kill aura, niewidzialność bez potek.
Witam chciałbym złożyć skarge na tego gracza gdyż gdy byłem u niego w gildi ( na enemy ) i go zabiłem po raz 1 potem zaczął się pojawiać co 6 sec lecz był niewidzialny ciągle był bez setów i mnie bił a potem ginąłem bo nie mogłem go trafić jak był niewidzialny. Niestety dowodów nie mam ale mam za to 2 świadków którym na skype udostępniłem ekran i widzieli że mnie bije powietrze potem po 10 lub 20 sec pojawiał się i udawało mi się go zabijać tylko wtedy. lecz ciągle gdy próbowałem troszkę uciec to ciągle i to ciągle mnie bił co świadczy o kill aurze.

Pewnie zaraz przyjdzie on z 20 kontami i kolegami z gildi by temu zaprzeczyć. Proszę pana by sprawdzał pan ip. interneta lub komputera. To trzeba rozwiązać.
Bardzo dziękuje za Uwagę i proszę o jak najszybsze rozwiązanie tej sprawy.
Potwierdzam.
Wszystko widziałem na ekranie kolegi a później na własnym (bo w ich bazie były okna) jak biła go nicość.
Jeżeli to nie wystarczy postaram się nagrać film.
Brak dowodów
Kurcze zapomnieliscie dodac, ze sami cheatujecie.
MBluoix biles mnie jablkiem jedzac je.
To jest bug... Po teleportowaniu się pewnej osoby do drugiej dopiero po paru sekundach ją widać.

Mlody, to też jest bug, który został naprawiony w 1.8.1.
Ja ich dwóch bez problemów ubiłem... (Thx za sety)
Tez ich ubilem ale.. jakim cudem bil 2 na raz? -'-
Z tylu mnie i wojmile z przodu.
A to może i masz rację...
Już raz dostał bana(na) za cheaty.
Feretex ty się ciesz ze na ciebie i tego mblubloxa skargi nie robimy sam masz cheaty i mblublox sobie zainstalował bo klepalem go bez problemu a teraz aura + potka silki + antyknock no to co mi zostaję do wyboru orac...
Jeszcze jedno mój kolega ma ss jak piszesz NIECH DADZĄ MI BANA ZA CHEATY I TAK MAM NA TELEFONIE 400ZL!
Nom sam widzialem jak tak pisal..

A co do protype to ma claim na samym koncu cuboida nie pozwalajacego niszczyc.
Ja uważam sprawę za zamkniętą.
Stron: 1 2
Przekierowanie