MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Laguny .-.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chyba nie tylko ja tak mam, ale napiszę ^-^

Gram sobie sokojnie na WD. Film mi się renderuje ^_^.
Nagle po 5 minutach renderu zaczynają się lagi ._.

Ehe?... Co z tego, że przed renderowaniem było 15 tys. Fps, skoro przy renderingu: Lag(50fps), Lag(30fps), Lag(15fps)...

Ale na koniec jak zwykle wspaniała wiadomość Smile

Wywalenie z serwera

Nie wiem co się dzieje, czy to tylko wina tego czy się renderuje (Raczej nie, bo mam dużo Ram).

Napiszcie czy tylko ja, czy Wy również macie takie problemy (Lagi występują w godzinach wieczornych na mapie Karaiby)
Ja czasem mam lagi w godzinach wieczornych, dziś dopadło mnie to ponownie, to nie są zwykłe lagi. Chodzi o to że zacina co chwila ruch innych postaci i całe zdarzenia.
Też tak mam ale jak jest mega dużo osób na jednym wd
Mam coś takiego na laptopie. Na komputerze nigdy nie miałem takiego lata.
Czasami to bug.
(21-March-2016 13:45:36)Wiktora napisał(a): [ -> ]Czasami to bug.

Jak nie masz nic do powiedzenia, tylko posty chcesz szybko nabić, to forum inne jest.
Zależy, ile programów masz uruchomionych podczas renderowania i nagrywania, sterowników karty graficznej lub dużego przeciążenia w grze (np. wybuchy tnt itp.). Nie jest to wina serwera.
(21-March-2016 14:21:33)mag20000 napisał(a): [ -> ]Zależy, ile programów masz uruchomionych podczas renderowania i nagrywania, sterowników karty graficznej lub dużego przeciążenia w grze (np. wybuchy tnt itp.). Nie jest to wina serwera.

Jakbym miał Ci wymieniać, to:
-AAE CS6
-APS CC
-APP CS5
-SVP13
-GIMP
-MINECRAFT
-GOOGLE

Zabiera mi tylko 13 GB RAM z 16, a na MC przypisałem sobie 3 GB RAM.
To zapewne zabiera Ci tak z 15/15,5GB RAM na wszystko (wraz z Windowsem i aplikacjami działającymi w tle) co może sprawiać lagi. A jaki masz w ogóle procesor? I7-5960X?
@Up

Tak
Stron: 1 2
Przekierowanie