MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Unban (alexkox55)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nazwa użytkownika zbanowanego : alexkox55
Jesteś recydywistą: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: bije się na kit PvP uderzyłem bota i mam bana Sad
Chociaż jej nie mam BOT się zrespil przedemna walnolem go i ban
Na kit PvP latają same aury co ich nie banuje za to banuje niewinnych graczy
Chciałem kupować już vipa na RPG ale zapewne UB będę musiał Sad
Serwer: mineserwer.pl

ss: [Obrazek: image.php?di=XVNF]
Znam cię i nie wieże żebyś latał z aurą na serwerze, bo widziałem cię dzisiaj również i grałeś czysto, ale nie mam dowodów.
Również ciebie znam i wiem jak sie klepiesz czysto nie wiem dlaczego ac wychwyciło siebie ;/
Jak już mówiłem bota walnolem raz i mnie zbanowalo a wspomagaczy nie mam ją nawet tego instalować nie umiem :v
Siema alexkox55 znam ten ból jak banują niewinnych graczy mnie tak samo zbanowali za jakieś cheaty pod nickiem RokiPL ,a ja tylko właczyłem na myszce 4 clicka i dostałem bana za cheaty na trybie wojownicy dusz... Starałem sie o UNBANA ,ale cały czas wyrzucają do kosza... ;( A ja grałem i zawsze będę grał fair play... ;/ POZDRAWIAM i życze UNBANA ;D
Aż mnie ta sytuacja zdziwiła Undecided
Nie wierzę żebyś miał cheaty, ale ile osobom nie wierzyłem, że mieli cheaty, a mieli Big Grin
Jeśli chodzi o AC - postaram się sprawdzić co z tym AC, ale nie wiem co z UB dla Ciebie Undecided
Dzięki rikardop Wink moim zdaniem to AC powinni usunąć jak będzie policja tak to nie będzie banow nie słusznych :\
Tyle sie napracowałem na RokiPL i tyle już osiągnąłem a tu ban za cheaty których nie mam i nie bd miał i nawet nie umiem tego zainstalować i dupi to gre... AngryAngryAngry
Sad ja tym bardziej nie umiem tego instalować wiem że istnieje tylko huzuni XD a innych nwm
+ kupilem dużo usług na ms i watpie że cheatowac mi się chciało po tym
Może uda nam sie o wywalczenie unbana Tongue
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie