20-March-2016, 13:33:01
1. Mój nick powstał przypadkowo miał być marcinek69 ale nie patrzalem na klawiature i sie pomyliłem na marcinek899 już troche zdobyłem i postanowiłem że nie będe go zmieniał.
2. Weszłem pierwszy raz na serwer z myślą że będzie tryb Chowany.
3. Moją pierwszą grą był Counter-Strike 1.6 Grałem początkowo na botach po ok 2miesiącach pomyślałem że będe grać na serwerach grałem tak z 4misiące aż powstał mój pierwszy klan PsychoTeam.
4. Moim pierwszym sojusznikiem na serweże był diabloespada pamiętam go do teraz.
5. Jak weszłem na tryb Wojownicy Dusz 1 nie wiedziałem o to chodzi myślałem ze to jakies BedWarsy czy cos. Kliknołem na tabliczke i nie wiedziałem o co chodzi Poszłem gdzieś i zupełni nie wiedziałem gdzie jestem.
6. Grałem na Beta Testach RPG.
7. WD do teraz jest moim najlepszym trybem na Mineserwerze
8. Koniec !
2. Weszłem pierwszy raz na serwer z myślą że będzie tryb Chowany.
3. Moją pierwszą grą był Counter-Strike 1.6 Grałem początkowo na botach po ok 2miesiącach pomyślałem że będe grać na serwerach grałem tak z 4misiące aż powstał mój pierwszy klan PsychoTeam.
4. Moim pierwszym sojusznikiem na serweże był diabloespada pamiętam go do teraz.
5. Jak weszłem na tryb Wojownicy Dusz 1 nie wiedziałem o to chodzi myślałem ze to jakies BedWarsy czy cos. Kliknołem na tabliczke i nie wiedziałem o co chodzi Poszłem gdzieś i zupełni nie wiedziałem gdzie jestem.
6. Grałem na Beta Testach RPG.
7. WD do teraz jest moim najlepszym trybem na Mineserwerze
8. Koniec !