MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [skarga] Gracz: Spooky2102
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: PatrzeNaWas
Nick osoby posądzonej: Spooky2102
Najdokładniejsza data zdarzenia: 20.03.2016
Opis zdarzenia:
Dzisiaj około godziny 2:00 do 3:00 pojawił się gracz o nicku: Spooky2102 , na serwerze mineserwer.pl w trybie jail 1.7.2 . Jest on typowym przykładem gracza wyłudzacza. Wyłudził od mojego kolegi około 15 000$ minecraftowych. Ode mnie i innych graczy też po sporej sumce. Na początku mu pomagaliśmy. Potem ignorowaliśmy (okazał się studią bez dna). Wtrącał się w każdą rozmowe i spamował. A w końcu gdy mu zwróciłam uwagę i dałam do zrozumienia że nie chcemy jego towarzystwa (bez przekleństw, poprostu "idź już spać") stał się agresywny i zaczął klnąć. Bez przekleństw oczywiście pod wpĺywem emocji odpowiadałam mu głupimi tekstami (każdy by nie wytrzymał). Nie chciałam zgłaszać sprawy ale przegiął muwiąc że to Ja dostane bana. Opisuje jak było bez koloryzowania i ściemniania. W załączniku screen.
Sugerowany wymiar kary to ban czasowy np. tydzień.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej skargi. Z góry dziękuję PatrzeNaWas. https://drive.google.com/file/d/0B5EQTVZ...ef=2&pli=1
Zbanowany na 2 dni
Przekierowanie