MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: KUR** -.-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ZNOWU kurwa !>?!??!??!
Znowu ktoś mnie okradł ! nikomu nie podawał hasła ! haslo bylo mniej wiecej takie : auhdasiygfi(!@&^*&^($98q9348, cos w tym stylu -.- ostatni raz co zrobilem ( wtorek ) to odlozylem eq bo tym jak stracilem guarda -.- o dziwo nie stracilem 63k, przeszukalem wszystkie skrzynie na dzialce, skrzynie kresu ! -.- Jak teraz nie oddacie mi itow to chyba koncze na tym serwie. Mam sreen moich itow jezeli to potrzebne -.-

o dziwo jak wbijałem na survival to nie mialem nic w ender chest ale jak wpisywalem komende /dzialki to tam byl ender chest i wszystko mialem ! -.-

Mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi jak nie to jakos inaczej wytlumacze

chodzi o to że: wbijalem na dzialki komnedą '' /dzialki '' i tam dawalem do enderu wszystkie moje rzeczy. Ale jak wbijalem na surv komendą '' /survival '' to tam byl tez ender na spawn i tam nic nie bylo.
Jprdl... wiesz co jak zobaczyłem nazwe postu to pomyslałem " Znowu go okradli, japierodle XDDD " dosłownie tak.

Ja nw co poradzić, nie wiem jakim cudem ktoś Cie okradł ;o
wiesz co to jednak mnie nie okradli, zobacz wyżej co napisalem

Kalis BAŁGAM, ja pokaze ss ze mialem te ity, mozesz wbic na moje konto i sam zobaczyc ze nie mam
Ale komenda /dzialki jak i survival nie dziala od jakies 3 dni wiec twoja sprawa ze nie przeniosles itemów na plotme
ale kalis, ja przeniosłem ity chyba w poniedzialek na tą moja dzialke, na którą dostalem sie komendą /dzialki
Ta komenda przestala dzialac w wtorek wieczorem. I zobaczylem twój filmik na którym pokazujesz wlasnie jak sie dostac na swoja dzialke ( komenda /dzilaki) i tak zrobilem ! dalem na dzialce do ender chest i dzisiaj patrze i nie ma -,- ja w niczym nie zawiniłem

a dzisiaj wchodze juz komenda p home na dzialke i nic nie ma w enderze, tylko w skrzyni normalnej mi zostal kilof 3 plemion

i skad mialem wiedziec ze na plot me mialem dac ?? nie bylo zadnej info w wtorek rano. Wszystkie moje itemy dalem na /dzialki, do ender chest.

i nie pisz ze to moja wina
To logiczne ze jak dasz do Enderka to ci sie usunie....
o boze boze -.- czyli nie odzyskam itemów ? -.-

Kalis, ja myśle że jak to by chodzilo o Natunke to nawet by nie musiala takiego wątku tworzyć. Ja jestem przeciez uczciwym graczem, nigdy nie bylo na mnie skarg. Czemu nie mozesz oddac itów, nawet gdybym ci dał ss

No ale dobra, znowu cały weekend stracić na sg -.-
Zamykam
Przekierowanie