Witam mam otóż taki problem, nie wiem co mam kupić na RPG, 100k czy VIP+ ? Posiadam Set ze Smoczej Kości, i Anielskie Ostrze z SamoNaprawa i trucizną. Dla lepszego efektu dodaje Ankietę !
Zainwestowałbym w 100k, sprzedał anielskie ostrze, zakupił magiczne anielskie i dozbierał kiedyś na zwój demona (100k). Ładować teraz na obecny miecz zwój demona - dla mnie trochę szkoda, wiedząc że kolejny miecz zadaje parę dmg więcej.
Vip+ da Ci podwójnego expa i tańszą wymianę klejnotów na wyższe lvl, jednak podwójny exp przydaje się wg mnie w początkowych etapach gry, żeby wejść szybciej na wyższe expowiska, potem liczy się zadawane dmg

Duża jest różnica, między anielskim ostrzem, a magicznym ? Nie licząc Dosatkow
Według mnie 100k jest dla tych którym nie chce się zbierać na miecz tyraela.
Vip+ bardzo pomaga kupować różne rzeczy za klejnoty bo jak nie masz vipa to potrzeba aż 100 1lv na 1 3lv
a jak masz vipa to potrzeba tylko 49. Dużo różnica.
Według mnie 100 k

100K tylko jak idziesz na /warp portale i masz eq otwarte nie miej wskaznika myszy na Mieczu bo ci go usunie mi Magiczne Anielskie Ostrze usunelo.
Marcinek, nie znika tak sobie Item, musiałeś przez przypadek je wyrzucić.
jak wyrzucił przy przejściu na portal to nie ma się co dziwić, na rpgu było dziesiątki tysięcy graczy i nikomu nic w portalach nie znika.
100k na pewno pozowli dużo zarobić, natomiast vip to podwójny exp i nowe expowiska, ciężki wybór w dużym stopniu zależny od twojego obecnego ekwipunku

Banan, posiadam 30 potek, Anielskie Ostrze i Set ze Smoczej Kości, to co bardziej mi się opłaca?
Jak masz Anielskie Ostrze to nie ma źle, w takim prywatnie wybrałbym vip+ dla podwójnego expu, darmowej naprawy i nowych expowisk.