MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kilka problemów.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć,chciałem zgłosić kilka problemów na w vs p 1.
1.Dalszy problem z kamperami.2 godów sobie weszło w trującą strefę i zabijało potwory.Powinni umrzeć,ale jak walą ciągle z młotów,inferno,vortexów,armagedonów i elfickich to potwory mają śmierć kilka sekund po wyborze klasy. Moglibyście wprowadźić takie coś,że po 10 sekundach bycia na tej strefie gracz umiera automatycznie.
2.Gracz Nuli pomaga wojownikom w ten sposób,że gdy jest potworem mówi im,co robią potwory np.czy niszczą świątynie,a to wkurza.Moglibyście wprowadzić osobny czat dla wojowników i potworów.Zablokować też pisanie między wojownikami i potworami na /msg
3.Błąd z czasem wybierania klasy paladyna.Pisze że można go wybrać co 25 minut,jednak gdy wpiszę /paladyn i po sekundzie znów to pisze że muszę czekać 59 minut. O co tu chodzi?!
@refresh
jestem za
Na nie ta trucizna ma wypedzać wojowników od respawnu ale tylko nieliczni tam wejdą czyli Bogowie gdyż mają oni magiczny eliksir ,który daje regeneracje na 30 sekund podajże.Zresztą co za problem przeczekać aż im się to skończy ?Smile
Banan już mówił, że strefa zatrucia jest dobrze wyważona...
Co do 2... Podaj plugin, jeśli chcesz aby takie coś powstało.
(28-March-2016 09:17:08)DevilxShadow napisał(a): [ -> ]Banan już mówił, że strefa zatrucia jest dobrze wyważona...
Co do 2... Podaj plugin, jeśli chcesz aby takie coś powstało.

Nie musi podawać pluginu bo to jest takie samo jak na wojownicy dusz tylko że tam są 4 teamy a tu 2.
1. Wydaje mi się, że to dzięki eliksirowi tak długo się tam trzymają! Po wkroczeniu na strefę powinno się od razu umierać, nie się zatruwać.
2. Wiem, że to może wkurzac, ale trochę za dużo pracy na taki mały duperel. Trzeba się przez to Po prostu przemęczyć.
3. Banan prawdopodobnie to poprawi przy jakimś większym update.
Pieseł mi pomógł
Moim zdaniem powinno być tak.
1.Powinno być takie coś że jak wchodzą to po 5 sekundach mają deda.
2.No wytrzymam, poza tym ciągle stoi na afk bo to 2 konto Herrobrine
3.Niech przy update poprawi byle szybko i chcę wiedzieć który czas prawidłowy.
OKOOOK nie to ty masz z tym problem ja gram w WvsP 1 i 2 od roku i nigdy mi sie to nie zdarzylo Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie