MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zapomniana Posiadłość
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Cześć!

W poprzednim założonym przeze mnie wątku (Pałac z dziedzińcem) wspomniałam o budowanym przeze mnie zamku. Dziś nareszcie mogę Wam go przedstawić. Choć wciąż nie w całej okazałości, bo zostało jeszcze wykończenie jego wnętrza.
Niestety zrzuty, które umieszczam nie pokazują dokładnie i w pełni zamku ze względu na jego okazały rozmiar. Poza tym budowla składa się z wielu elementów i detali, których ujęcie byłoby trudne. Aby przyjrzeć się mu dokładniej zapraszam na creative 1, numer działki -22;74. Miłego oglądania. Smile

Główne wejście:
[Obrazek: image.php?dm=6JBL]

[Obrazek: image.php?dm=UVWU]

Budynek:
[Obrazek: image.php?dm=04HP]

Budynek od frontu:
[Obrazek: image.php?dm=VHCK]

Główna brama:
[Obrazek: image.php?dm=KTCF]

Altana:
[Obrazek: image.php?dm=W2A4]

Część tylna:
[Obrazek: image.php?dm=1G1G]

[Obrazek: image.php?dm=2SAYOO16]

Drzewo i staw:
[Obrazek: image.php?dm=JGX0]

Studnia:
[Obrazek: image.php?dm=NCQG]

Piwnica z basenem:
[Obrazek: image.php?dm=L5ZN]

Dzięki za plusiki i miłe słowa w poprzednim wątku! Smile
Nonono 2 SnowPL Wink Bardzo ładne
Łap plusa
Bardzo ładnie, talent jest Wink
Epickie! Łap plusa.
O kurde !
Bardzo ładne łap plusika Smile
Kiepska budowlaSad
Kim ty jesteś? Dzieckiem snowa, że tak budujesz? Epicko wygląda, jakby to snow budował.
@Up Marne porównanie. To może na WD jak zobaczę że kille zbierasz, to nazwę Cię dzieckiem Młodego lub Trebora? (przepraszam Panowie że akurat na was wypadło, zacznijcie klepać się gorzej, to zmienię osoby Wink )

Wracając do tematu - na pochwałę zasługuje fakt, że cała budowla powstała OD PODSTAW, bez modyfikowania jakiejś gotowej mapy. Zrobić coś takiego na płaskiej działce - gratuluję Smile
Zaryzykuję nawet stwierdzeniem, że budowle autorki są lepsze od tych Snowa - widziałem wcześniej jakie budowle robiłaś, jest coraz lepiej Smile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie