MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nazwa użytkownika zbanowanego : marcinek899
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostalem bana, za... za reklame niby jaką ?
napisalem ze mam 30tys Widzow i ze go pozdrowie zeby go zabic.. i zeby sie tepnol 30min minelo i ban za? za niby reklame jaką reklame ? mam kanal YT nagrywam cheaterow z MS na kanale Miszczqq ktury ma 1suba
Serwer: Mineserwer.pl

link do kanalu https://www.youtube.com/channel/UCmaD3k5...XNnaDyz9AA
Są dwie opcje:

1. Reklamowałeś swój kanał pomimo ostrzeżeń jakiegoś z pomocników

2. Na Twoim kanale są filmy z innych serwerów
Nie robilem tego i tego
Bez jakichkolwiek dowodów nic nie zdziałasz, zresztą już zapomniałem który to już ban bo już miałes ich tyle że zapomniałem.
(16-March-2016 14:05:59)marcinek899 napisał(a): [ -> ]Nie robilem tego i tego

może napisałeś na czacie XXXX.PL czy coś w tym stylu. Jeśli tak to pomocnik miał za co zbanować bo zauważył reklamę nic więcej mi nie przychodzi do głowy za co by to mogło być
MrRayqq skąd mogę wziąć dowody ? Można sprawdzić na logach......

Mam bana za nic jak nie bede miał ub to prosze zwrot pieniędzy za Boskie itemy na wd i wgl
(16-March-2016 15:11:31)marcinek899 napisał(a): [ -> ]MrRayqq skąd mogę wziąć dowody ? Można sprawdzić na logach......

Mam bana za nic jak nie bede miał ub to prosze zwrot pieniędzy za Boskie itemy na wd i wgl

marcinek899 serwer nie oddaje kasy za zakupione ity...
(16-March-2016 15:18:48)ploster napisał(a): [ -> ]
(16-March-2016 15:11:31)marcinek899 napisał(a): [ -> ]MrRayqq skąd mogę wziąć dowody ? Można sprawdzić na logach......

Dali mi bana (zablokowali dostęp do konta za nic) chce zwrot kasy.
(16-March-2016 15:21:55)marcinek899 napisał(a): [ -> ]Dali mi bana (zablokowali dostęp do konta za nic) chce zwrot kasy.
Sory ale administracja nie odpowiada za stracone itemy.
Zresztą gracze nie znają twojej sytuacji.
Odpowiedz na ten wzór (wymyślony)
Kto cię zbanował ?
Za co ?
Podaj screena bana:
Czy uważasz że jesteś niewinny? Dlaczego?
(16-March-2016 15:21:55)marcinek899 napisał(a): [ -> ]
(16-March-2016 15:18:48)ploster napisał(a): [ -> ]

Dali mi bana (zablokowali dostęp do konta za nic) chce zwrot kasy.

Jedyny Problem to to, że co byś robił kasy nie oddadzą. Z powodu takiego, że gdyby Banan oddawał każdemu to to by nie miało sensu. Następnym razem decydując się na zakup jakiejkolwiek usługi na serwerze dobrze się zastanów.. Smile
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie