MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mapki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, myślę że przejdę odrazu do sedna Smile
Wiec, czy nie lepszym rozwiązaniem było by gdyby mapy wybierały się za ustalona kolejnością?
Królestwo, KrólestwoV2, Kanion itd...
Ponieważ jest te 5 map, ale ciągle gra rozgrywa się na Kanionie lub Karaibach..
Może ktoś lubi tą mapę ale bez przesady 5 razy pod rząd ta sama mapka.. Powoli to się nudzi, gra cały czas na jedej mapie robi się monotonna :/
Nie narzucam się ale, rozpatrzcie to Wink
Pozdrawiam Wink
Kiedyś była podobna propozycja i miała zostać wprowadzona, ale jednak zostało po staremu. Osobiście jestem na NEUTRAL/TAK. Fakt, po pięciu grach na Karaibach mam już dosyć, ale np. Krainy Lodu nie cierpię i ciesze się, że jej nie wybierają.
A ja nie cierpię kanionu i też ma być nie wybierany? Można by zrobić tak jak szczurss pisze o ile jest to wykonalne. Gandalf takiej propozycji jeszcze nie było były kapletnie inne rozwiązania proponowane.
ja proponuje żeby były wszystkie do wyboru a po wygraniu gry mapa się usuwa z listy do wyboru aż do 2 map i jest reset listy od nowa i tak w kółko
@up Jestem za !
Yh jestem na NIE kiedyś poruszałem to ale administracja dała mój wątek do kosza .
Pomysł i tak nie jest wykonalny więc nie ma o czym dyskutować.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie