MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd Mapy [Exp. 10]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, Szybko Przedstawię błąd.

otóż gdy Zombie(Gobline) wybije nas lekko do góry jesteśmy wstanie wskoczyć na płotek...
[Obrazek: qW9mPqG.png?1]
[Obrazek: bN4JCjy.png?1]

Gdy znajdujemy się na owym płotku przyparci do muru jesteśmy nieśmiertelni dla goblinów i możemy expic bez obaw o śmierć ....

Nie wiedziałem jak zmiejszyć obrazy na tym forum więc już zostawiłem je tak...
Niech wypowie się w tej sprawie banan.
Wystarczy usunąć plotki albo zwiększyć wysokość o 1 kratkę, no faktycznie ułatwia grę. Podobny bug był na amazonkach.
naprawione.
Szybki Skoro nie zamknąłeś tematu to tu napisze że jest mały błąd słowny:

[Obrazek: WwJRDr0.png]
Nie wiem co tu jest źle.
Oslepienie jest dobrze napisane tylko bez ,,ś,, Każdy przedmiot na serwerze RPG nie ma Polskich znaków typu ż,ś,ć bo czasami te litery w nazewnictwie się bugują i powstają tak zwane chińskie znaczki.
Trucizny jest dobrze.
(15-March-2016 23:16:03)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Nie wiem co tu jest źle.
Oslepienie jest dobrze napisane tylko bez ,,ś,, Każdy przedmiot na serwerze RPG nie ma Polskich znaków typu ż,ś,ć bo czasami te litery w nazewnictwie się bugują i powstają tak zwane chińskie znaczki.
Trucizny jest dobrze.

Chodzi mu oto że to jest zwój Oślepienia. A tam w opisie jest że to niby zwój trucizny.
(15-March-2016 23:22:01)pegek napisał(a): [ -> ]
(15-March-2016 23:16:03)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Nie wiem co tu jest źle.
Trucizny jest dobrze.

Chodzi mu oto że to jest zwój Oślepienia. A tam w opisie jest że to niby zwój trucizny.

Ah widzę, przymroczony jestem już wieczorem trochę Smile
Do zmiany jest tylko trucizny na oślepienia.
poprawione, po relodzie sie zaktualizuje.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie