Niech wypowie się w tej sprawie banan.
Wystarczy usunąć plotki albo zwiększyć wysokość o 1 kratkę, no faktycznie ułatwia grę. Podobny bug był na amazonkach.
Szybki Skoro nie zamknąłeś tematu to tu napisze że jest mały błąd słowny:
![[Obrazek: WwJRDr0.png]](http://i.imgur.com/WwJRDr0.png)
Nie wiem co tu jest źle.
Oslepienie jest dobrze napisane tylko bez ,,ś,, Każdy przedmiot na serwerze RPG nie ma Polskich znaków typu ż,ś,ć bo czasami te litery w nazewnictwie się bugują i powstają tak zwane chińskie znaczki.
Trucizny jest dobrze.
(15-March-2016 23:16:03)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Nie wiem co tu jest źle.
Oslepienie jest dobrze napisane tylko bez ,,ś,, Każdy przedmiot na serwerze RPG nie ma Polskich znaków typu ż,ś,ć bo czasami te litery w nazewnictwie się bugują i powstają tak zwane chińskie znaczki.
Trucizny jest dobrze.
Chodzi mu oto że to jest zwój Oślepienia. A tam w opisie jest że to niby zwój trucizny.
(15-March-2016 23:22:01)pegek napisał(a): [ -> ] (15-March-2016 23:16:03)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Nie wiem co tu jest źle.
Trucizny jest dobrze.
Chodzi mu oto że to jest zwój Oślepienia. A tam w opisie jest że to niby zwój trucizny.
Ah widzę, przymroczony jestem już wieczorem trochę

Do zmiany jest tylko trucizny na oślepienia.
poprawione, po relodzie sie zaktualizuje.