Proponuje dodać do znawcy różdżek taką wymianę ( Dotyczy tylko pierwszej różdżki ) aby włożyć różdżkę + gwieździsty diament = magiczna różdżka ...
Wiem że można kupić od razu magiczną różdżkę ale niektórzy kupili tą pierwszą i żałują że nie kupili drugiej
Jak mnie ktoś nie zrozumiał to niech nie odpisuje ...
PS. to na jedno wychodzi . Tak czy tak trzeba wydać 3 diamenty lvl 8

Moim zdaniem bez sensu, Banan zrobił dobrze i niech zostanie tak jak jest. Najgorzej zacząć kombinować.
Słaby pomysł. Tak jak jest teraz jest dobrze

Beznadziejny pomysł. Skoro chcesz różdżkę to kupuj, jeśli toksyczną to kup toksyczną itd.
Zawsze pomysł przed zakupem.
Pomysł nie najlepszy , bo to jest tak jakbyś kupił anielski miecz a potem kupił tyraela za anielski miecz i 1rubin 7lv to tylko taki przykład żeby pokazać że to jest kiepski pomysł
Słabe. Jeśli komuś nie chciało się zbierać na 8-poziomowy diament i kupił tą słabszą to to już jego problem, ja się w to mieszać nie będę. Tą osobą chyba jesteś ty. Różdżka troche slabsza? Kupie lepszą. Ale po co wykonywac 3x questa tyraela. Lepiej zrobię taki wątek...
(14-March-2016 17:55:33)Loofek napisał(a): [ -> ]Słabe. Jeśli komuś nie chciało się zbierać na 8-poziomowy diament i kupił tą słabszą to to już jego problem, ja się w to mieszać nie będę. Tą osobą chyba jesteś ty. Różdżka troche slabsza? Kupie lepszą. Ale po co wykonywac 3x questa tyraela. Lepiej zrobię taki wątek...
pech wyrzucam do kosza, a szczęście z niego wyjmuję.
No racja

skoro sami doszliście do tego że pomysł jest słaby to zamykam

Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!