MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czy nie uważacie, że pochłaniacz jest zbyt słaby?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pewną propozycję dotyczącą pochłaniacza... aby trochę go ulepszyć, gdyż jest on zbyt słaby. Nawet ciężko powiedzieć, czy jest warty zakupu... Chciałbym porównać go do smoczego oddechu i częściowo odwołać się do pierwszej części W vs P.

SMOCZY ODDECH:
+ Podpala
+ Oślepia
+ Ma dużą ostrość
+ Posiada funkcje kilofa

Jedynym atutem pochłaniacza jest natomiast to, że jest tylko nieco lepszy od sm oddechu pod względem siły, ale to nie robi praktycznie żadnej różnicy. Pochłaniacz powinien zostać ulepszony do takiego stanu, w jakim jest na W vs P 1, ponieważ gdy ktoś kupi pochłaniacz twierdząc, że jest kozacki jednocześnie posiadając smoczy oddech to można powiedzieć, że wyrzucił w błoto ciężko zarobione $. Generalnie bronią zastępczą dla osób, które nie chcą wydawać kasy na smoczy oddech jest kościołam, a pochłaniacz dusz powinien być czymś więcej!!!

Dziękuję za wytrwałość przy czytaniu. Popierasz moje zdanie czy może nie? Wypowiedz się w komentarzu!
Raczej nic nie zostanie zmienione, ale myślę że można ulepszyć trochę tę broń.
pewnie niech pochłaniacz od razu zabija 3 osoby jednym pociągnięciem, boże widzisz i nie grzmisz ;s
serio polecam pseudo specjalistą od wywarzania tworzenia trybów stworzenie własnych, ja niestety jestem czuły na głupoty..
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie