MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kupiłem ninje i nie mam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zagrałem nim sobie tylko 1 runde a gdy chciałem wybrac klase ninja w nastepnej rundze pisało ze nie mam jej wykupionej i jest tak to teraz mam nadzeje ze jakiś pomocnik lub admin sie tym zainteresuje Chciałbym odzyskac tą klase lub hajs :{
Masz może jakieś dowody, że tą klasę zakupiłeś ?

Kiedy to się stało ?
(13-March-2016 18:28:05)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Masz może jakieś dowody, że tą klasę zakupiłeś ?

Kiedy to się stało ?

stało się to w piątek około godziny 21:06
Dowodów nie mam ale w konsoli administrator powinien miec o tym informacje wystarczylo by żeby troche poszukał

;P
Bez dowodów nic nie zdziałasz.
dowody ma administrator w konsoli
Administracja nie będzie dla ciebie sprawdzała konsoli. Następnym razem nagrywaj jak coś kupujesz drogiego.
(13-March-2016 18:39:55)lubie_placki69 napisał(a): [ -> ]Administracja nie będzie dla ciebie sprawdzała konsoli. Następnym razem nagrywaj jak coś kupujesz drogiego.

A co maja innego do roboty administracja powinna być dobra dla graczy swoich serwerów
Serio? Co mają innego do roboty? Nie będą siedzieć 24/dobę i gapić się czy ktoś przypadkiem nie przeklnął na chacie. Naprawdę Ci współczuję, ale jeśli klasa znikła to nie ma jej w konsoli. Gdy straciłem pirotechnika po zakupie Kalis specjalnie sprawdzał dla mnie i w konsoli nie było nic o tym zakupie. Następnym razem będziesz wiedział co robić, a uwierz mi na znikającą klasę jest szansa 1 do 1000
Administracja nie ma czasu na takie tego typu rzeczy, tak jak placki powiedział, jeżeli coś kupujesz, to to nagraj. Na zwrot klasy/kasy nie masz co liczyć.
Troche słbo
Stron: 1 2
Przekierowanie