Witam. Proponuje dodać 2 nowe tryby. Pierwszy to Agar.io możecie ten tryb znaleźć na youtube wystarczy że wpiszecie minecraft agar.io. Drugi tryb to TNT games czyli różne gry tnt na przykład tnt run tnt tag i bow spleef. Również znajdziecie te gry u verteza na YT wpiszcie tnt games vertez. Dziękuje to wszystko

Fajnie, bez pluginów dużo zdziałasz.
Jak chcesz nowe tryby to sam się tym zajmij - przygotuj mapy, Pluginy dokładny opis a nie
" siema chcem mieć na mineserwer tryb taki i taki zrubcie fo szybko nara"
Haha zgapiać od innych serwów tryby heh
Wszystko z innych serverów chcielibyście na Mineserwer
(13-March-2016 18:09:48)SpongeKowen* napisał(a): [ -> ]Haha zgapiać od innych serwów tryby heh
Wszystko z innych serverów chcielibyście na Mineserwer
ale wy zgapiliście już dużo trybów
na przykład ;
sg , skyblock, VD
@ up
Ale te tryby to klasyki. Sg i sky block są praktycznie na każdym dobrym serwie.
Zgadzam się z GandalfTheGrey

(14-March-2016 19:40:20)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]@ up
W tym masz 100% racji to prawie tradycja ale sky block nie jest na dobrych serwerach bo na przykład nie ma go na ver+++.pl , mine+++x.com
i na hypixel nie ma więc masz troche mało racji ale kogo to obchodzi a co z
villager defense to nie tradycja
(14-March-2016 19:40:20)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]@ up
W tym masz 100% racji to prawie tradycja ale sky block nie jest na dobrych serwerach bo na przykład nie ma go na ver+++.pl , mine+++x.com
i na hypixel nie ma więc masz troche mało racji ale kogo to obchodzi a co z
villager defense to nie tradycja
Zaznaczę także że to nie jest zgapianie, tylko każdy serw może mieć te tryby. Podam przykład. Np. Tesco i carrefour. Są to dwa różne sklepy, ale w każdym jest cola. Tak samo serwy. Tryby typu RPG to autorski tryb Banana, ale już sg, sw czy choćby creative to podstawowe tryby większych serwów.
(14-March-2016 20:38:47)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Zaznaczę także że to nie jest zgapianie, tylko każdy serw może mieć te tryby. Podam przykład. Np. Tesco i carrefour. Są to dwa różne sklepy, ale w każdym jest cola. Tak samo serwy. Tryby typu RPG to autorski tryb Banana, ale już sg, sw czy choćby creative to podstawowe tryby większych serwów.
wogóle czemu ja z tobą piszę. Ty wtrąciłeś się do tematu ja nie pisałem do cb tylko do spogbob czy jak mu tam jest (wali mnie to) a ty się tu wychodzisz z pretensjami. A wogóle żaden wielki serwer nie ma trybu creative ,jak mi taki znajdziesz wielki serwer gdzie gra około 7k graczy na 24h i jest tam tryb creative to ci przyzna rację.
no ale ten spogne nazwał to zgapianiem a to nie jest tak samo jak Np.
Tesco i carrefour. Są to dwa różne sklepy, ale w każdym jest cola. Tak samo serwy.
Tak nie jest bo sklepu albo kupują dostęp do danego produktu ale dana firma sama im daje taką propozycję, a na serwerach nie jest tak samo bo wy zbieracie pluginy z neta i nikt wasz nie prosił o to