Chciałbym zgłosić bug na mapie Karaiby. Gracze podbudowują się za kamieniem dusz i przez szpary w kamiennych płotkach niszczą kamień. Dorzucę jeszcze ss'a żeby było wiadomo, o które miejsce chodzi.
wszyscy sprytni tak robią i to żaden bug tylko niedopracowanie na mapie krolestwo v2 jest bug i jak będzie okazja to ten bug nagram
Ja bym dał tamtemu bana co mistrz placki dał na ss za wykorzystywanie bugu gry ;d .
Tylko szkoda że nicku nie widać :<
to jest kubuspucharek, jego skin
No to złusz skarge na niego użyj tego ss i dostanie bana za wykorzystywanie bugu gry proste

Mistrz naucz ty się grać a nie uczepiles się tego kuby ja tam widzę tylko kilof
To był KubusPucharek byłem na dachu i bylem kolo jego widziałem jak niszczy.
Bez dowodów w postaci nicku gracza na ss nic nie zrobicie. Kubuspucharek i tak już sobie dużo nagrabił na serwerze, oskarżając go nic nie zdziałacie.
MistrzPlacki twój dowód jest niekompletny, ale co do tego,, bugu,, to się zgadzam nalezy to poprawić bo z łatwością można zniszczyć kamień bez narażenia się na atak drużyny.
(12-March-2016 18:21:01)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Mistrz naucz ty się grać a nie uczepiles się tego kuby ja tam widzę tylko kilof
Gdyby mnie co 5 minut nie obrazal od idi*tow, debi*i i nie pisal na All Mistrzplacki to dziecko to bym mu odpuscil tą skarge.
PS.On obiecal ze juz nigdy tak nie zrobi...