11-March-2016, 16:34:44
Jak zostać Cheaterem bez cheatow w PvP?
Jeśli opanujesz ten sposób będziesz za takowego uważany przez większość fk
Synchronizacja Pionowa:
Tekstury ułatwiające grę mniejszy ogień widoczniejszy ląd w wodzie:
Istotny jest dobór naszego gryzonia z dobrym kursorem oraz podkładki która zapewni stabilny ślizg.
Ustawmy czułość myszy w grze jaka będzie nam odpowiadało nie może być zbyt szybka ani zbyt wolna ważna jest precyzja i szybkość znajdźmy złoty środek. Sam gram na 400 dpi w myszce i 90 w grze.
Pole widzenia nie zapomnij o tym ustaw jak najszersze albo mniejsze jak tobie pasuje sam pykam na 90 monitor 24 cale.
Wielkość interfejsu dostosuj pod swoje wymagania
Technika walki
Pamiętajmy o ruchliwości nie stoimy jak drewniaki tylko cały czas poruszamy się nigdy nie chodzimy do tyłu zawsze na boki i do przodu. Nie skaczemy jak to niektórzy mają w zwyczaju.
Także wyćwiczmy naszą pamięć mięśniową dłoni aby wiedzieć jak szybko i z jaką siłą przesunąć naszą mysz po podkładce aby się obrócić.
Cel i przewidywanie ruchów przeciwnika myślę że odgrywają tutaj najważniejszą rolę ale to przyjdzie z czasem z kolei czas przynosi nam doświadczenie niezbędne do perfekcji które najbardziej nas interesuje.
Ale kluczem do sukcesu odgrywa poprawny sprint " bind sprint " powinniśmy spamować naszym ustawionym przyciskiem biegu aby uzyskać efekt przybliżania oraz oddalania naszego ekranu co pozwoli na udane strefy.
Także wyćwiczmy naszą pamięć mięśniową dłoni aby wiedzieć jak szybko i z jaką siłą przesunąć naszą mysz po podkładce aby się obrócić.
Cel i przewidywanie ruchów przeciwnika myślę że odgrywają tutaj najważniejszą rolę ale to przyjdzie z czasem z kolei czas przynosi nam doświadczenie niezbędne do perfekcji które najbardziej nas interesuje.
Ale kluczem do sukcesu odgrywa poprawny sprint " bind sprint " powinniśmy spamować naszym ustawionym przyciskiem biegu aby uzyskać efekt przybliżania oraz oddalania naszego ekranu co pozwoli na udane strefy.
Jak to wygląda?
Solidny muvment naszej postaci liczy się również powinniśmy zakładać tak zwane " Strefy " Przeciwnikowi należy robić to umiejętnie aby do tego dojść potrzeba praktyki. Należy okrążać ofiarę na prawo i lewo i próbować zataczać koło kiedy wpadniemy w " Combo " Przeciwnik nie będzie mógł nas dosięgnąć widowiskowo wygląda jak na odpale lecz w rzeczywistości tak nie jest stąd tyle nie potrzebnych skarg i banów. Gracz albo się cofnie by naszą strefę zakończyć lub spróbuje nas zwalczyć.
Cytat legendy Serwera
" 2 lata na graczach uczyłem się strefować wystarczyło tydzień na mobach i miota mną jak na odpale jagahahah "
Przykład
Może wam być ciężko trudno ale spokojnie dojdziecie do perfekcji 500 godzin starcza na opanowanie 1000 godz i wtedy będziecie niezniszczalni. Sukces jak na tacy!
Gra oczywiście bez bindu i ze skakaniem jest potrzebna ale to doświadczenie daje rozeznanie kiedy najlepiej użyć.
Jeśli chcecie zmierzyć się ze mną lub powalczyć z ogarami wybierzcie się na premium serwery PvP nie zamierzam robić reklamy tylko daję dobrą radę ja sam tam wiele się nauczyłem.
Dla zainteresowanych nom premek Kupno konta Premium
Przykładowe klepy motywacyjne
W trakcie wrzucania... ( Prace Techniczne )
Trening czyni mistrza!