MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sprzedawanie JAIL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Propozycja na tryb JAIL
Proponuje aby od stronby kopalń były tabliczki na ktorych mozna sprzedawac nie tylko po jednym staku itemow np jedna tabliczka na sprzedarz 64 itemow druga -128 (2 staki) 3cia tabliczka 9 stakow i czwarta na spredawanie 35 staków (sprzedajemy pełne eq itemow pomijając narzędzie do kopania)
Ułatwiłoby to bardzo sprzedarz itemkow bo sprzedawanie po jednym staku trochę trwa a tak to klik i cale eq sprzedane
Pomysl calkiem dobry.
Nawet Nawet ale wątpię ży zostanie zrealizowane
Taki Sobie pomysł.
Pomysł kiepski , bo nawet jak masz cały ekwipunek zapchany np.kamieniem to sprzedawanie go trwa bardzo krótko ale jeśli to dla ciebie za długo to możesz nie grać bo sprzedawanie to podstawa tego trybu.
Całkiem sensowny pomysł, jestem za.
Bez sensu. Może coś ci sie nie stanie jak zrobisz kilka klikniéc więcej...
Z tego co mi się wydaje to są po 2 tabliczki np jak jest lapis to masz żeby sprzedać staka lapisu, i druga do sprzedania staka bloków lapisu... Więc wydaje mi się, że to jest pomysł taki sobie
Jestem za...
Jak kopie czasami po 2H i mam 10-12 razy ekwipunek za pchany... a tak to bym raz kliknoł i sprzedane... OGROMNY +

+ Mnie czasu na sprzedawanie

- Admini mają tą gdzieŚ
Ludzie to jest kwestia kilkunastu sekund znowu nie trwa to tak długo. Jak dla mnie pomysł zbędny.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie