MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wczoraj kupiłem UnBana na serwerze odbanowało mnie i jest ok gram 2 h.Wchodze dzisiaj gram 20 min nagle wywala mnie z serwera pisze odczekja 1 min.Myśle ok czekam.Nagle wchodze loguje sie i wywala mnie ban za kill aure wtf?
Ups... Nie odinstalowałeś wspomagaczy?
g3g3r to nie smieszne nie gram na wspomagaczach .
OK grałeś.
Bana za nic się nie dostaję, jeśli raz dostałeś bana za aure, i 2 raz to znaczy że ją masz. AC się nie myli a jeśli to bardzo żadko.
Skończcie te gadki że ac się nie myli był już przykład jak się pomylił a nawet dwa takie przypadki były
(10-March-2016 18:53:07)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Skończcie te gadki że ac się nie myli był już przykład jak się pomylił a nawet dwa takie przypadki były

Przecież nasza szanowna administracja jest przekonana, że wgrany na serwerze antycheat jest najlepszy na rynku, tylko czasami zawodzi dlatego co trzeci gracz ma cheaty.
To chyba zawiódł bo ja wspomagaczy teraz nie posiadam ;-;

Wiem że ,,Teraz'' ;d

vadtrex i grzesiek +1

+1
Virtus, ogarnij się z cheatami Wink
Co? Mnie też zminusujesz za moją wypowiedź?

Prawda jest taka, że ten AC nie jest zbyt czuły, dlatego jak coś wykryje to ma się pewność, że ta osoba coś miała. Żeby dostać bana od AC należy:
a) uderzyć ludka, który się pojawia w losowym miejscu
b) uderzyć drugiego ludka znajdującego się po przeciwnej stronie niż był pierwszy w ciągu pół sekundy np. Uderzyłeś bota na górze to się pojawił na dole potem
c) znów w ciągu pół sekundy uderzyć trzeciego bota, który się pojawia w miejscu pierwszego
d) masz bana

I nie oszukiwać administracji, że da się to zrobić albo banuje jak się zbaguje. Póki co mówicie, że banuje, a tak naprawdę nie było jeszcze żadnego dowodu na to. Więc może dlatego AC nie jest zbyt dobry, ponieważ trzeba go uderzyć 3 razy w ciągu sekundy co bez wspomagaczy jest niewykonalne.

Tyle mojego ględzenia

Dodam jeszcze, że nie raz byłeś banowany za cheaty
Przekierowanie