MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zapomniałem hasła :/
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć mam dość nietypowy problem niegrałem ok 2 miesięcy. Zapomniałem hasła bo go nigdzie nie zapisałem i niewiem co poprostu zrobić czy pisać na email czy co. Prosze o pomoc każda pomoc sie przyda

Mój nick to VITE0
Spróbuj poszukać gdzieś w regulaminie, a poza tym i tak jakiś pomocnik lub admin Ci pomoże Smile Pozdrawiam Smile
Tu masz dokładne instrukcje co należy zrobić:
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
A dasie podać email przed zalogowaniem. Ja kiedyś podałem email ale niewiem dlaczego mi go niezapamiętało. Prosze napewno da sie coś zrobić na tym serwie wydałem ok 125zł
Email dodajesz po zalogowaniu, inaczej każdy mógłby ukraść innej osobie konto...
Skoro wydałeś 125zł, to masz możliwość skorzystania z opcji nr2:

Cytat:2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
Ale ja niepamiętam kiedy to wysłałem i októrej godzinie. Pisze tam że w okresie 3 miesifęcy a ja z 5 miesięcy wysyłałem ostatniego
Spróbować nie zaszkodzi... Datę możesz dać przybliżoną.
Masz może konto premium?
A czy masz może konto PREMIUM?
Niestety nie myślałem o tym ale kolega mi powiedział że sie nieopłaca ale spróbuje wysłać to na email
Przekierowanie