Witam!
Kiedyś tego nie było - dziś jest gdy wchodzimy na WD dostajemy od razu po spawnie itemy premium. Dobry to pomysł nie trzeba wpisywać komend ale nie najlepszy ponieważ czasem mam ochotę przywołać wybrany przedmiot albo dojść pod bazę przeciwnika i dopiero wybrać a tak zrobić nie mogę.
Moją propozycją jest dodać komendę dla graczy z wyborem startowych itemow albo do wywołania.
Lub ustawić stary system eq. Zresztą jak już mają zostać te Itemy premium przy starcie to niech także pojawi się eq vip dla graczy z tą rangą?
Cóż ogółem mówiąc dodanie zbroi na start byłoby ciekawsze (nie lubię se tego milion razy wpisywać xD)
Co do komend na ity to Bananowi raczej nie chciałoby się tego zmieniać bo ludzie mogli sobie przywoływać to w 1 rundzie chyba ze 2x i potem w następnej dalej mieli cooldowna ze starej rundy. Auto-Itemy sprawiły że dostajesz je raz na każdą rundę i co ważniejsze nie ma cooldowna na to. Dodatkowo zabezpieczono róg, inferno, vortex by ci co nie zakupili tego, nie mogli tego używać. Wiadomo po dedzie zawsze można się odkuć. WD to nie jest gra gdzie się jest nieśmiertelnym i że będziesz sobie nwm tylko grał dopóki itów nie stracisz, chyba że tylko o takie walki komuś chodzi to w takim razie WD nie jest dla niego...
Może z boskimi zostac tak jak jest, ale z eq vipa sie zgadzam
Z itemami vipa powinno zostac tak jak jest, bo ktos moze sobie grac i zdobyc miecz dusz,a potem by sobie przywolal
A tak to moze zginac i zdobedzie dusz, nie ma zbroji i zabije go ktos potem 1 hitem na rogu.
Co do boskich to na tak
Widać rozdwojone zdanie dodam sondę może to coś pomorze w obliczeniu głosów

(09-March-2016 21:17:53)g3g3r napisał(a): [ -> ]Witam!
Kiedyś tego nie było - dziś jest gdy wchodzimy na WD dostajemy od razu po spawnie itemy premium. Dobry to pomysł nie trzeba wpisywać komend ale nie najlepszy ponieważ czasem mam ochotę przywołać wybrany przedmiot albo dojść pod bazę przeciwnika i dopiero wybrać a tak zrobić nie mogę.
Moją propozycją jest dodać komendę dla graczy z wyborem startowych itemow albo do wywołania.
Lub ustawić stary system eq. Zresztą jak już mają zostać te Itemy premium przy starcie to niech także pojawi się eq vip dla graczy z tą rangą?
Dobry pomysł
Moje zdanie jest takie, vip niech zostanie tak jak jest, a co do boskich zgadzam się aby przywoływać je za pomocą komend :>.
Dzielone te zdania

Chociaż nie ja decyduję o trybie.
przywoływanie boskich co 1h nie ma sensu bo i tak dużo wala się ich po mapie, a set vip jest dobrze zrobiony i nie ma co go zmieniać wpisanie komendy /uzbrojenie trwa nie wiele dłużej od dostania 4 przedmiotów sms