Czy zostanie przywrócona mapa wieś? Mapa przypominająca stare czasy wojowników dusz, zwłaszcza te gdzie dedałem od skaja gdy wjeżdżał do naszej drużyny na siłkach xd.
Podobno została wycofana z powodu błędu przy kamieniu blue. Jestem na tak, ponieważ wieś daje ten klimat WD i były tam moje początki, a błąd można naprawić, ale zapewnię ludzie będą wybierać kanion.

@up teraz bez przerwy są Karaiby. ( Karaiby BARDZO mi się podobają ale ile można? )
Co do Wsi specjalnie za nią te tęsknie, wolę dużo bardziej np. królestwo. Na NEUTRAL.
Wieś była bardzo dobrą mapą jednak na Mineserwer już jej prawdopodobnie nie zobaczymy.
Miała ono poważny błąd w drużynie blue który pogarszał polubienie mapy. Mapa została usunięta i zastąpiona 2 nowymi mapami które dodano niedawno ( Karaiby, Orkowa Dolina). Jeśli jednak tęsknicie za tą mapą polecam wam Minecraftowo gdyż tam ta mapa nadal istnieje, jednak nie jest często wybierana i posiada błąd w drużynie blue o którym już napisałem.
Wies byla slaba moim zganiem.
jak wieś była to nikt na niej nie grał czyli jak teraz ją przywrucą ba ty (bedi) tak chcesz to i tak nie będzie wybierana podobnie jak kraina lodu czy orkowa dolina
No to w sumie sami sobie odpowiedzieliście czemu tej mapy nie ma

Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!