Moim zdaniem Skrzynie Dusz powinny być usunięte szczególnie ,że wypada z nich diaxowe itemy kture już wszyscy mają i grać się nieda .
Chciałbym aby powruciło wszystko jak dawniej że diaxy można zdobyć tylko na środku a nie że 10osób ma diax sety full i grać się nieda
Moim zdaniem skrzynia dusz powinna zostać.
ty to zawsze masz coś do powiedzienia
skrzynki zepsuly gre bo z nich itemy wypadają i 15graczy ma full diax sety
Moim zdaniem miecze drewniane powinny zostac usuniete...
Ze skrzynki wypada 1/4 seta bez enchantó i nie ma wielkich szans aby się wylosowała.
(07-March-2016 17:47:26)mistrzplackiiii napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem miecze drewniane powinny zostac usuniete...
O to w tym chodzi, albo się cieszysz diaxami, albo masz zbędne lub słabe itemy, bo skrzynka dusz nie może być zbyt pro.
Skrzynki powinny zostać
PS. Banan podobno zrestartowałeś i skrzynki powinny każdemu działać a mi nie działają xD
Skrzynki powinny zostać. Wkońcu tobie też może dropnąć diax zbrojka
no i co że mi dropi ale i tak padne bo 10osób ma diaxy sety itp co zniszczyło stare WD
Na mapie kanion jest dużo diaxów, więc dlatego jest więcej setów diax jak kiedyś, a skrzynka dusz pozwala na dostanie 1/4 seta i nie zawsze się on wylosuje.
(07-March-2016 17:49:26)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Skrzynki powinny zostać
PS. Banan podobno zrestartowałeś i skrzynki powinny każdemu działać a mi nie działają xD
A myślisz że mi działają ...?
Co do pomysłu i tak nie zostanie to usunięte, ale fakt faktem troszeczkę gra na tym straciła, bo dawniej wszyscy walczyli o te diax eq bo można było zdobyć 1 całe i może kawałek drugiego eq bo tylko na tyle pozwalał limit diaxów.A teraz teoretycznie nie ma limitu i co 10-15 gracz ma diax eq a co 5-10 ma przynajmniej część diaxową ( chodzi tylko o osoby z eq).