MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kolejne włamanie na konto ?!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, ostatnio ktoś włamał mi się na konto i zmienił hasło. Administracja wygenerowała nowe hasło. Grałem przez 3 dni od czasu włamania do dziś. Około godziny 16.16 znowu ktoś włamał się na moje konto i zmienił hasło. Mój nick z gry - xBaksiox. Posiadam konto premium.
To co ty za hasło robisz taki jaki nick bo ja nie wiem jak można z 3 razy z żędu zgadnąć hasło . To jak ci odzyskają to zrób jakieś długie i sobie gdzieś zapisze bo zaponisz czasem .
Haker włamał mi się na konto, administracja wygenerowała nowe.
Zapomniałem dodać, gdy wygenerowano mi hasło nie mogłem zmienić.
Wygeneruj nowe, będziesz miał pewność ze to twoje konto
Ok, dziękuje Big Grin

Czekam już ok. 30 minut. Wysłałem wszystko co trzeba było. Nie dostałem wiadomości z hasłem, pomocy !
Badz Spokojny
Wyluzuj....
Zmien hasło lub nick
Nie denerwuj sie .! Wszystko sie pouklada wejdz na inne konto max 3dni bedzie myslal ze sie poddales ! Wejdz spokojnie, i graj jezeli znow zaatakuje zrob nowe konto i obserwuj kazda aren na tym servie a jezeli zobaczysz tego hackera na baksio nie pisz mu nic !!!!! .

Pozder od wiki

Nie denerwuj sie .! Wszystko sie pouklada wejdz na inne konto max 3dni bedzie myslal ze sie poddales ! Wejdz spokojnie, i graj jezeli znow zaatakuje zrob nowe konto i obserwuj kazda aren na tym servie a jezeli zobaczysz tego hackera na baksio nie pisz mu nic !!!!! .

Pozder od wiki
Stron: 1 2
Przekierowanie