MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Herobrine
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Herobrine

przez niektórych ludzi postac uznawana za wymysl graczy,innych za blad gry, a jeszcze niektorych za specjalnie zrobiona postac w minecraft.

Historia Herobrine

Pewien gracz stworzyl swiat, nie wylaczyl mgly i zobaczyl za drzewem pewna postac steva z bialymi oczami.Probowal ja dogonic,lecz nie mogl...
zapisal gre i wylaczyl ja,chwile pozniej znowu wlaczyl gre... tej postaci juz nie bylo
Napisal wiec na pewnym forum watek o tej dziwnej postaci, watek zostawal wielokrotnie usuwany... kilka dni pozniej coraz wiecej graczy zaczelo widywac podobna postac.

Kim waszym zdaniem jest tajemnicza postac podobno usuwana wiele razy z minecraft?
Piszcue w postach.
Tata! Ale pszeciesz hirobrajna usuniento!

Herobrine powstał na cześć zmarłego brata Notcha. Jest to postać tajemnicza, ale... Wolę Slendera Tongue
Noth zaprzeczyl ze ma brata i ze nigdy nie dodawal herobrine
Mój drogi, każdy sobie w taki sposób może powiedzieć. Przykładowo ktoś zabierze ci coś z plecaka na twoich oczach, potem powiesz do niego "dlaczego mi to ukradłeś?", on odpowie "to nie ja" i też uwierzysz?
@top Herobrine występuje naturalnie w minecraftcie, jest on stworzony dla żartu, a szansa na jego spotkanie wynosi tyle samo, co znalezienie w jednym miejscu 50 różowych owiec, albo trzech zombie w zenchantowanym diamentowym secie i z mieczem.
"Herobrine" był
a) Bugiem tekstur
b) kłamstwem
i teraz nagle wszyscy dorabiają historie jak to go spotkali itd Wink
To było Podmieniona tekstura czegoś tam chyba drzwiBig Grin
Ale to tylko 1 raz
(06-March-2016 17:19:11)kami napisał(a): [ -> ]Prawdopodobnie był to człowiek z złą teksturą oczu. (Kiedyś w minecrafcie istniał człowiek tak samo jak Rana itd.)

Nie, pomyliłeś wersje. Rzekomy Herobrine był w wersji Alpha, kiedy Rana była w Indev.
Herobrine nie istnieje , to bajka dla dzieci co nie chcą spać...
Na początku minecrafta, w mechanizmie był błąd tekstur jak mówi Smith i błąd moba. Jak JJayJoker grał w mc ( chyba 1 sezon ) zobaczył raz 1 postać na ułamek sekundy. W następnej wersji mc bug został naprawiony. Obecnie Herobrine to sposób na filmy typu "Herobrine istnieje. DOWODY", gdzie gracze robią konto herobrine ze skinem i próbują wcisnąć dzieciom historię o stivie który wyskakuje za plecami
Stron: 1 2
Przekierowanie