MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] WhiperGaming
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : WhiperGaming
Jesteś recydywistą?: Nie, nie jestem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać UB , ponieważ nic nie zrobiłem. Chat miałem wyłączony i na serwerze RPG robiłem misje i biłem moby na mapie od 30 lvl'a w godzinie 12:00-12:30. Uderzyłem moba i nastepnie dostałem bana za utrudnianie administracji w prowadzeniu eventu. Proszę o UB.
Serwer: Mineserwer.pl
Według mnie należy ci się unban bo jak wyczytałem w twojej prośbie o ub to że rzeczywiście nie zrobiłeś nic złego bo nie brałeś udziału w evencie ale mogło się zdarzyć że admin cię przypadkowo zbanował zamiast gracza który brał udział w evencie i go utrudniał
również dostałem bana za CELOWE przeszkadzanie w prowadzeniu eventu a również nic nie robiłem :c
Dziwne. Albo zły nick wpisałeś, albo bana nie masz Wink

/lookup WhiperGaming
No bans to show
(06-March-2016 13:39:23)WhiteGaming napisał(a): [ -> ]również dostałem bana za CELOWE przeszkadzanie w prowadzeniu eventu a również nic nie robiłem :c
No to napisz i ty odwołanie od bana ale nie zapomnij o wzorze odwołania od bana a nie pisz w tym wątku swojej prośby o ub
Teraz wbiłem na serwer i już bana nie ma. Moze po evencie dostalem UB albo jakis cud.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie