Kiedy atakuje jakiegos moba (zombie / szkietel / spieder) lub jak otrzymuje obrazenia to crashuje mi MC pomoze ktos?
8GB ramu Proc i5
Dzieje sie tak tylko na serwerze mineserwer na innych serwerach i na singlu jest nomalnie
Ile masz dodanego ramu do minecraft?
Ile masz ramu w kompie?
Jest to spowodowane wersją 1.8 (na tej wersji podczas bicia się z mobami i otrzymując od nich obrażenia gra się crashuje).
(05-March-2016 16:09:35)Dzeremi500 napisał(a): [ -> ] Jest to spowodowane wersją 1.8 (na tej wersji podczas bicia się z mobami i otrzymując od nich obrażenia gra się crashuje).
To problem u niego w komputerze, a nie tą wersją, bo jak ja gram na 1.8 to mi się tak nigdy nie działo..
Najprawdopodobniej zbyt mało ramu masz
Jak masz Ramu 2GB, to się nie dziw. Minecraft zabiera 3GB Ramu w samej grze. Mi przynajmniej tyle bierze.
Mam 8 gb ramu i procek i5 ludzie
Dzieje się to na wybranym trybie, czy na wszystkich? Jaki launcher? Która wersja MC? Używasz dodatkowych modów?
Nie zuwaym modów dzieje się tak na wersji 1.8(.x) Launcher nie ma znaczenia testowalem na trzech na kazdym to samo, dzieje sie to na survivalu reszty nie patrzylem
Usuń folder .minecraft i wgraj ponownie minecrafta, skopiuj jedynie zawartość folderu saves oraz plik servers.dat ponieważ w nich są zapisane ważne informacje.