MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem :/
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Dostałem bana za cheaty. Ok, wysłałem smsa na 92045 MCBAN.find i przyszło mi ,,Zostałeś Odbanowany !" Czy coś w tym guście. Czekam i nie moge wbić na serwer prosze o unban, bo wysłałem smsa i nic ;/
Ha oszukjąc ze wysłałeś SMS myślisz że dostaniesz unbana ? Wszystko można sprawdzić czy nie kłamiesz.
Zbanowałem Cię za cheaty bo je posiadasz więc a unbana nie licz.
------------------------------------------------------------------------------
Prosze adminów o znalezienie tego SMS jeśli istnieje w ogóle.
To sprawdź na forum, a jak chcesz moge podać co mi przyszło
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINECRAFTOWO@ZARABIAM.COM.

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Zobaczymy czy kłamiesz czy nie.
Rozumiem, że jest to email poczty tak ?

Albo powiedz dokładniej, podaj adres czy coś, a może sprawdźcie tu na forum i czy jest jakiś pomocny filmik ?

Czy ten serwer oszukuje ? Mój dziadek ma telefon na abonamend i wysłałem 2 smsy MSBAN.find i MCBAN.find na nr 92045 I nadal ban ! Sprawdzcie to w archiwum czy coś, bo wysyłam i nic mi to nie daje !
Wszelkie reklamacje dot. sms robisz mailowo. Więc wysyłaj maila z informacjami jakie wcześniej otrzymałeś.
Tak, jest to adres mailowy. Równie dobrze możesz wysyłać na mineserwer@zarabiam.com - w treści wg szablonu i tak podajesz serwer.
No, ale nie da sie sprawdzić tego w archiwum ?
Nie jak chcesz odzyskac konto napisz email Admin odpisze w ciągu kilku dni.
Można sprawdzić, ale po tym jak zareklamujesz zakup usługi mailowo. Szablon uzyskałeś wcześniej.
Musze podawać nr tel ;c ?

Bo to dziadka nr i licze, ze nie bedzie brac z konta i dzwonic ?
Stron: 1 2
Przekierowanie