MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: bugi i błedy map na serwerze RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proszę o naprawienie tych bugów.

1.jak uciekasz przed bossem na demolandi na sam koniec to on staje w miejscu [Obrazek: image.php?dm=6YGV]
2.jest miejsce na expowisku 45 (księżyc) gdzie potwory nie mogą cie bić i miejsce w którym nie ma ściany a one nie mogą przejść (mam nadzieje że widać o którym miejscu mowa)
[Obrazek: image.php?dm=5J7T]
[Obrazek: image.php?dm=ARM7]
3.na expowisku vip u czarodziei widma się zacinają w tym miejscu
[Obrazek: image.php?dm=OFCY]
4.na wampirach i drakulach są płotki na które da się wejsc
5.u królowej pająków . boss ma problem z wyjściem z miejsca w którym się tworzy (nie wiem czy nadal tak jest , bo nie było mnie stać na teleport do bossa) Huh
6. wielki goblin tworzy się w złym miejscu przez co spada i wpada do lawy
pojawia się mając ok 100hp mniej.[Obrazek: image.php?dm=NFJG]
7.śnieżny mściciel może cie wepchnąć na ten płotek
[Obrazek: image.php?dm=BGCJ]
8anioly śmierci cie nie biją cię kiedy tu staniesz
[Obrazek: image.php?dm=CSD9]
9.na expowisku 35lv jak się idzie do bossa to jest taka dziura jak się w nią wpadnie to trzeba się cofnąć komendą /warp portale i iść od nowa do bossa[Obrazek: image.php?dm=Z0CL][Obrazek: image.php?dm=I1GD]
10.ponoć na te płotki u amazonek można wejść pomimo tego ze zostały podwyższone.nie wiem jak tam wejść. (na chacie mi o tym powiedzieli)
11.na królu zombi jest bug
[Obrazek: image.php?dm=OOS1]
Proszę o niedawanie bana osobie widocznej na zdjęciu ponieważ to ona mi to zgłosiła i gdy powiedziałem że już zdjęcie zrobiłem nie wykorzystywała tego bugu.
12.szybkibanan chyba mówił że przez te czołgi na Alkaidzie jest jakiś bug.
jeden gracz również powiedział mi że zna na tych czołgach bug lecz nie chciał powiedzieć gdzie.[Obrazek: image.php?dm=MGAA][Obrazek: image.php?dm=GSD8][Obrazek: image.php?dm=WIIJ]

Z bugów korzystałem jedynie żeby zrobić zdjęcie i mam nadzieje nie dostane za to bana.
Mam nadzieje że te bugi zostaną naprawione.
Wiesz co uprzedziłeś mnie hehe Big Grin
Ale ciesze się że w końcu ktoś to zgłosił
Brawka czarnacyfra Tongue
Może bugi będą naprawione.
większość już została naprawiona tylko że pewnie ze zdjęć nie widać o które miejsce chodzi dokładnie
Przekierowanie