MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sky Dimension Survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Elo. Oto wpadłem na pewien pomysł testując sobie Better World Generator 4. A o co chodzi? Już mówię. Każdy kto używał BWG 4 powinien wiedzieć, że istnieje opcja tworzenia świata "Sky Dimension". Tworzy ona nam latające wyspy między, którymi możemy się przemieszczać, zbierać surowce itd. Mój pomysł polega na stworzeniu trybu "Sky Dimension Survival" którego akcja toczyłaby się na Sky Dimension. Oczywiście były by Gildie/Frakcje. Mogły by one zajmować wyspy lub ich fragmenty(gdyby wyspa była duża). Na razi to tyle z mojej strony. Komentujcie, oceniajcie!

Nakokszony

Fajne by było, ale nie wiem czy maszynka pociągnie XD
Z tą "maszynką" to i może masz racje. Dosyć często odczuwam lagi na serwie np. opóźniony drop, nie wydobycie się bloku itd., i nie sądzę aby to była wina internetu no, ale cóż. Może mój pomysł przejdzie. Się zobaczy Wink

Nakokszony

Trzymam kciuki Smile
Ja tak samo. Nawalanka na wyspach i te "emocjonalne" zwalenie kogoś ze środka wyspy, bo ma się duży odrzut w mieczyku Wink

To by była całkiem całkiem zabawa. No ale Head Admin zdecyduje Wink
Mi tez sie podoba ale bedzie problem z jak to ujales "maszynka"
Podoba mi się ten pomysł.
Pomysl bardzo ciekawy jestem za.

Zawsze chcialem pelny survival na latajacych wyspach.
Ciekawe nie powiem ale problem...

Zrob plugin/Badz nam go daj Wink Bo watpie ze kalisowi bedzie sie chciało pisać wlasny ale co do tematu bardzo mi sie taki tryb podoba.
A w sumie nie dało by się w BWG 4 wygenerować mapy i po prostu wrzucić ją na serwer? Potem tlyko pare pluginów ze zwykłego surva dać i mamy już w dużym stopniu gotowe.
Stron: 1 2
Przekierowanie