MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Blockparty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy będzie może tryb blockparty taki jak na mcsurvi albo jakiś lepszy np z Jasia bardzo LB ten tryb i chciałbym żeby został dodany Wink
@UP Wymyślać każdy potrafi, lecz czy może pomyślałeś ile osób będzie grać na tym trybie ? No właśnie nie pomyślałeś, co nam po trybie na którym gra z 5 osób dziennie :/. Ponadto jakoś wielkiego zainteresowania tym wątkiem także nie widzę. Ehhh poczekam do wieczora i zobaczę co da się zrobić.
Nie wiem czy to w ogóle wyjdzie w zycie było przecież partygames i było tam blockparty ale było bardzo zbugowane. Zresztą wymyslanie nic ci nie da. Jak zrobiłbyś mapy, lobby i podał plugin na to, to wtedy możesz pisać wątek ale jak nic nie ma no to wiesz.. Zresztą to nie jest koncert zyczeń. Powinno się zrobić dział Wymyślanie i tam mogł się by znaleść ten wątek.

Dobra ale co do pomysłu jestem pomiędzy Tak/ Neutral.
BlockParty to popularny tryb i gra na nim dużo graczy. Zapewne grałoby na nim dużo osób. Ale tylko na początku. Później grałoby na nim z 5 osób może i tryb byłby do usunięcia. Tryb nudzi się po paru minutach, zagrasz jedną rundę i następnej Ci się już nie chce. Dodatkowo jest dużo okres czekania na runde.
Snow, zainteresowania nie widziałeś, bo temat napisany po 1 w nocy Tongue
Na MCSurvi jakoś spore zainteresowanie zawsze było tym trybem.
Może spora część z Creative by się tym zainteresowała, bo to raczej zwykła minigierka. Oczywiście takie moje gdybanie, decyzja co do dodania trybu nie zależy ode mnie Wink
Nad LB ja pracuje prawie gotowy ale nadal eliminuje bugi gry i jak macie jakieś ciekawe mapy to dajcie do nich linka na pw. Narazie są tylko 3 mapy z 9 więc propozycje map chętnie widziana

Oczywiście ironhide pomaga bardziej niż ktokolwiek inny (niż ja)
(02-March-2016 10:18:36)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Nad LB ja pracuje prawie gotowy ale nadal eliminuje bugi gry i jak macie jakieś ciekawe mapy to dajcie do nich linka na pw. Narazie są tylko 3 mapy z 9 więc propozycje map chętnie widziana

Oczywiście ironhide pomaga bardziej niż ktokolwiek inny (niż ja)

Po co ty tu to piszesz ? To temat o BlockParty a nie o twoim LuckyBlocku. Takie tematy napisz w osobnym wątku a nie mąć w głowie wszystkim o czym innym, tu jest sprawa dotycząca innego trybu.
Przekierowanie